BUCURESTI: TRAFIC RUTIER RESTRICTIONAT si linii de autobuze DEVIATE

Traficul rutier va fi restrictionat pe Calea 13 Septembrie, pe sensul Piata Arsenalului – Bulevardul Libertatii, de vineri pana luni, iar autobuzele 136 si N121 vor avea trasee modificate. Traficul va fi restrictionat cu ocazia evenimentului „Bucharest City Wave”, anunta Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

Traficul rutier va fi restrictionat pe Calea 13 Septembrie, pe sensul Piata Arsenalului – Bulevardul Libertatii, de vineri pana luni la ora 23.00, cu ocazia evenimentului „Bucharest City Wave”, motiv pentru care liniile de autobuze 136 si N121 vor avea traseele modificate in acest interval, potrivit unui comunicat de presa emis de RATB.

„Linia 136 va functiona pe traseul de baza intre terminalele „C.E.T. Vest Militari” si „Piata Arsenalului” (intersectia Calea 13 Septembrie – Strada Izvor), apoi pe un traseu modificat pe Strada Izvor, Bulevardul B. P. Hasdeu, Splaiul independentei, pana la terminalul „Pod Izvor”. Celalalt sens nu se modifica. Linia de noapte N121 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Zetari” si „Piata Arsenalului” (intersectia Calea 13 Septembrie – Strada Izvor), apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Strada Izvor, bulevardul B. P. Hasdeu, Pod Hasdeu, Splaiul Independentei, pana la Piata Unirii”, se arata in comunicat.

Cu ocazia evenimentului „Bucharest City Wave”, un tobogan cu apa in lungime de aproximativ 300 de metri va fi amplasat pe Calea 13 Septembrie, in zilele de sambata si duminica.

Sursa foto: realitatea