BUCURESTI: Un acrobat a cazut de la mare inaltime, in timpul unui spectacol la Circul Globus

Un angajat al circului Globus a cazut de la opt metri inaltime, in timpul executarii unui salt, in plin spectacol, duminica. Barbatul a cazut in timp ce executa cascadoria numita “Roata mortii”, informeaza postul Realitatea TV.

UPDATE: “Acrobatul este Ionel Orzan, are 66 de ani si a inceput sa lucreze in spectacole de circ cu o trupa de zburatori (numere de trapez la inaltime) in anul 1972. Este casatorit cu partenera sa, Ana, 62 de ani, cu care intra in Roata Mortii. A cazut de la cinci metri inaltime la ultima iesire, cand i-a alunecat mana. Este constient, cu o tensiune buna si se afla la Floreasca pentru mai multe investigatii”, a transmis Primaria Capitalei.

STIRE INITIALA

Sala a fost imediat evacuata, iar acrobatul a fost transportat la Spitalul Floreasca. Barbatul ar fi suferit un traumatism cranian usor, mai arata sursa citata. “Un barbat de aproximativ 50 de ani a fost preluat de la Circul Globus de un echipaj SMURD. Pacientul are un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea constientei, si o contuzie la glezna, in urma caderii de la o inaltime de aproximativ opt metri”, a declarat, pentru News.ro, coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.

Din primele informatii reiese ca acesta ar fi un colaborator strain al circului.

Sursa foto: realitatea