București. Un angajat al unei cunoscute case de avocatură, găsit spânzurat în sediul instituției

Polițiștii se află, la ora transmiterii știrii, la sediul unei case de avocatură din zona Aviatorilor din București, după ce a fost găsit mort administratorul firmei, informează Poliția Capitalei. Potrivit unor surse, acesta a fost găsit spânzurat, relatează Mediafax.
 
Update: Bărbatul a fost găsit mort în casa de ședințe a firmei de avocatură, unde s-ar fi spânzurat. Din primele informații, administratorul casei de avocatură ar fi lăsat și un bilet de adio.

Un angajat al unei celebre case de avocatură, care l-a reprezentat o perioadă pe preşedintele Klaus Iohannis, a fost găsit spânzurat în birou, după ce fusese dat dispărut de acasă încă de sâmbătă. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de un paznic care făcea un control de rutină la etajele superioare. 

Oamenii legii au fost alertaţi de paznicul care a descoperit cadavrul. La faţa locului va sosi şi procurorul de caz, iar o anchetă va fi demarată pentru a stabili exact circumstanţele morţii bărbatului. 

Casa de avocatură este pe piaţa din România de 25 de ani şi a reprezentat de multe ori interesele Statului Român, inclusiv la Curtea de Arbitraj din Washington. Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat şi el pe lista clienţilor casei de avocatură.

 
Știre inițială

”În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-o clădire de birouri, de pe raza Sectorului 1, a fost găsit decedat un bărbat, angajat al asociației ce funcționa în acel sediu”, informează Poliția Capitalei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Morți Suspecte. Bărbatul își desfășura activitatea în zona de administrație a firmei de avocatură.

„Au fost declanșate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, mai arată sursa citată. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul avea 59 de ani și lucra la casa de avocatură „Mușat și Asociații”, cu sediul în zona Aviatorilor. Acesta ar fi fost găsit spânzurat, arată aceleași surse.
 
Sursa foto: