BUCURESTI: Un BARBAT a fost UCIS, intr-o benzinarie, de un catre CLIENT in stare de EBRIETATE

Un barbat de 27 de ani a fost ucis de un client nervos, intr-o benzinarie, dupa ce a intevenit sa isi apere sotia, potrivit B1 TV.

Agresorul era sub influenta bauturilor alcoolice si pus pe scandal. Incidentul s-a petrecut in luni noaptea la o benzinarie de pe bulevardul Theodor Pallady.

Sotia victimei era angajata a benzinariei respective, iar sotul a mers sa ii tina companie. In interior a ajuns un barbat beat pe care victima a incercat sa il calmeze, dar a fost injunghiata cu un briceag, conform stirileprotv.ro.

Un angajat al benzinariei respective sustine ca agresorul a injunghiat victima direct in inima si a murit in bratele sotiei. Desi butonul a fost apasat de la primele minute ale scandalului, echipa de interventie a sosit dupa terminarea scandalului. Barbatul sustine ca o alta persoana, angajata tot a benzinariei, era vanata la fata si, potrivit acestuia, se afla in stare de soc si nu vrea sa mai lucreze vreodata cu publicul.

Politistii l-au gasit pe atacator cateva ore mai tarziu, tot intr-o benzinarie. Acesta a fost arestat pentru omor si va sta urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor.

Sursa foto: realitatea