București. Poliția a reținut principalul suspect în cazul oribilei crime din Capitală

Un bărbat a fost găsit mort luni dimineața, în parcarea unui complex comercial din Sectorul 2 al Capitalei. La fața locului s-au deplasat, inițial, polițiști din cadrul Secției 9, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, informează Antena 3.

Uopdate 2: Bărbatul a fost omorât în bătaie de un agent de pază, un bodyguard, în parcarea hipermarketului Cora din cartierul bucureștean Pantelimon. Polițiștii l-au prins pe agresor, dar nu au identificat încă victima.

Duminică noaptea a avut loc o altercație între cei doi, filmată de camerele de supraveghere amplasate în zona supermarketului. În imagini se vede cum agentul de securitate își doboară victima la pământ, iar apoi o calcă de mai multe ori pe cap. Loviturile au fost fatale. Agentul de securitate și-a buzunărit apoi victima. El a fost reținut astăzi în recepția unui hotel de lux din București.

Update: Polițiștii au prins un suspect în cazul crimei din București. Amintim că un bărbat a fost ucis în bătaie în parcarea unui hypermarket.

“În urmă cu scurt timp a fost identificat un bărbat, principal suspect în infractiunea de omor comisă în parcarea unui complex comercial din București, sector 2. Acesta urmează sa fie audiat de procuror criminalist din cadrul PTB și polițiști ai Serviciului Omoruri”, anunță Poliția.

Știre inițială

Bărbatul decedat are aproximativ 45 de ani și prezintă anumite semne de violență la nivelul corpului. Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Sursa foto: realitatea