BUCURESTI: Un OFITER SPP s-a IMPUSCAT in PIEPT in fata unui CENTRU COMERCIAL

Un barbat s-a impuscat in piept de doua ori, miercuri, in jurul pranzului. Potrivit primelor informatii, se pare ca acesta a iesit din casa si s-a impuscat in mijlocul drumului, in fata unui centru comercial, in zona Parcului Tineretului.

UPDATE 2: Barbatul a murit la Spitalul Bagdasar Arseni, informeaza Mediafax.

UPDATE 1: Barbatul, identificat ca fiind Lucian Sanda, a fost transportat in stare grava la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, au declarat surse apropiate anchetei pentru Mediafax.

In acest moment se merge pe ipoteza tentativei de sinucidere, au declarat reprezentantii Politiei Capitalei. Surse SPP au declarat pentru Ziare.com ca barbatul este un ofiter in varsta de 39 de ani, casatorit si tata al unui copil. Acesta s-a impuscat cu o arma personala, iar in spatele gestului sau ar sta depresia. In acest moment, persoanele care i-au acordat ajutor sunt audiate, urmand a se stabili daca il cunosteau pe barbat, au declarat surse judiciare.

STIRE INITIALA

Echipele SMURD sunt prezente la fata locului si incearca sa-l resuciteze, informeaza postul de televiziune Antena 3. Barbatul va fi transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, mai arata sursa citata.

Sursa foto: jurnalul