BUCURESTI: Un CADAVRU a fost lasat intr-un portbagaj langa o sectie de POLITIE

Un geamantan in care se afla CADAVRUL unei persoane a fost descoperit, miercuri seara, in PORTBAGAJUL  unei masini parcate pe o strada din Bucuresti. Autoturismul se afla de mai multa vreme in acelasi loc, vizavi de SECTIA 9 de Politie din cartierul Pantelimon, transmite postul B1 TV.

Politia a fost semnalata de mai multi muncitori care lucrau in zona si care au vrut sa mute masina cu numere de Constanta din locul respectiv. Acestia au simtit un miros urat, foarte puternic, si au sunat imediat la numarul de urgenta. Politistii sositi la fata locului au scos din portbagajul autoturismului un geamantan mare, maro, in care se afla trupul neinsufletit al unei persoane.

CADAVRUL gasit intr-o geanta in PORTBAGAJUL unei masini in Capitala ar putea fi al unui cetatean sirian, care a fost dat disparut la sfarsitul anului trecut. Disparitia cetateanului sirian, despre care politistii banuiesc ca ar fi vorba in cauza, a fost semnalata in decembrie de familia sa, au declarat surse din randul anchetatorilor.

CADAVRUL unui barbat a fost identificat la Institutul National de Medicina Legala (INML), acesta fiind gasit intr-o geanta care se afla in portbagajul unei masini ce parea abandonata, in Sectorul 2.

Ancheta este desfasurata de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Sursa foto: realitatea.net