BUCURESTI: Un INCENDIU a cuprins TREI CASE din CAPITALA! TRAFICUL este BLOCAT

Trei case de pe strada Tocilei au fost afectate marti de un incendiu pornit de la un transformator electric aprins, generand avaria partiala a retelei electrice si deteriorarea altor transformatoare electrice de pe strada Toporasi, informeaza Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti Ilfov.

UPDATE: Politia a blocat traficul pe Calea Ferentari.

STIRE INITIALA

Focul a izbucnit din cauza tensiunii mari care a aparut in retea. Incendiul de la cele trei locuinte a afectat o camera, un acoperis pe suprafata de 50 mp si un contor electric.

“Am solicitat interventia companiei de gaze si electricitate. Populatia a fost indepartata din zona, traficul este restrictionat in totalitate. Incendiul s-a produs in subteran la conductoare de curent de 10.000 volti. Linia de curent a fost scoasa de sub tensiune. Reprezentantii companiei de electricitate efectueaza in continuare verificari pentru determinarea cauzei. Nu sunt persoane ranite. Asiguram masuri PSI”, a spus Vasile.

Reprezentanti ai Brigazii rutiere a Capitalei au anuntat ca traficul rutier este deviat de la Prelungirea Ferentari catre Sos.Giurgiului. Devierea se face de la Piata Ferentari pana la strada Valtoarei si strada Toporasi de la Prelungirea Ferentari pana la str. Sinei.

Sursa foto: realitatea