București. Un italian s-a sinucis în arestul Poliției Capitalei

Un cetățean italian s-a sinucis, miercuri, în arestul Poliției Capitalei, informează România Tv. Bărbatul urma să fie extrădat în zilele următoare.

Cetățeanul italian, în vârstă de 59 de ani, s-a sinucis prin spânzurare folosind un dispozitiv improvizat din lenjeria de pat. Bărbatul era acuzat de viol și urma să fie predat autorităților din Italia. Procurorii de la Parchetul General au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.

“La data de 9 septembrie a.c., la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, un bărbat încarcerat a fost descoperit decedat. În cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment.

Din primele date se conturează ipoteza unei autoagresiuni, prin utilizarea unui dispozitiv improvizat din lenjeria de pat. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a dispus și efectuarea unor verificări interne, prin structura abilitată”, se arată în comunicatul de presă remis de Poliţia Capitalei.

Sursa foto: adevarul