BUCURESTI: POLITISTUL, accidentat grav, este in COMA INDUSA. Autorul este un prosper om de afaceri turc. UPDATE

Un POLITIST din BUCURESTI a ajuns in stare grava la spital, dupa ce un sofer vitezoman l-a lovit in plin. Omul legii participa la o razie nocturna, in zona Pipera, informeaza postul Realitatea Tv.

UPDATE 15.30: CETATEANUL TURC care s-a urcat la volan in stare avansata de EBRIETATE si a dat cu masina peste un POLITIST, noaptea trecuta in Bucuresti, este un prosper afacerist imbogatit din vanzarea corpurilor de iluminat. ABDULAH ATAS are o companie care furnizeaza solutii pentru iluminat destinate spatilor comerciale, hotelurilor dar si locuintelor de lux. Lista clientilor este foarte lunga si contine nume dintre cele mai cunoscute, de la hoteluri de lux din Bucuresti, centre comerciale, clinici private sau cladiri de birouri.

Conform ultimelor informatii, POLITISTUL accidentat in misiune se afla in COMA INDUSA.

STIRE INITIALA

POLITISTUL i-a facut semn unui sofer sa traga pe dreapta, pentru ca circula cu viteza prea mare. Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Brigadei Rutiere Bucuresti a explicat ca soferul a incetinit si a dat semne ca vrea sa opreasca, insa dupa scurt timp a accelerat brusc si l-a luat pe capota pe POLITISTUL respectiv.

CITESTE SI: OPT POLITISTI au fost ARESTATI PREVENTIV. MARIUS MAGHIARI, cercetat sub CONTROL JUDICIAR. REACTIA POLITISTULUI. UPDATE 

POLITISTUL a fost tarat cam 500 de metri, iar apoi a fost aruncat pe carosabil, astfel ca s-a RANIT foarte tare la cap si a fost nevoie sa fie transportat de urgenta la Spitalul Floreasca.

Soferul vitezoman, de origine turca, care conducea sub influenta alcoolului, a scapat de filtrul Politiei, dar a intrat la scurt timp intr-un gard si s-a ranit.

El a fost transportat la o unitate medicala, iar dupa ce va fi externat, va fi dus la Parchetul Bucuresti, pentru audieri, avand in vedere ca poate fi acuzat de TENTATIVA de OMOR.

Sursa foto: realitatea