București. Un șofer a amenințat mai mulți bicicliști din trafic cu pistolul! Video

Un nou incident violent a avut loc in traficul din Bucuresti. Un sofer nemultumit de cativa biciclisti care participau la un eveniment a iesit din masina cu un pistol amenintandu-i pe acestia. Incidentul ar fi avut loc in zona Timpuri Noi.

Dupa un schimb de replici, soferul a urcat in masina din nou si a plecat pe culoarea rosie a semaforului. Un martor a sustinut ca un echipaj de politie care era in zona nu a intervenit dupa ce a fost informat despre acest incident.

Citește și: BUCUREȘTI. UN ŞOFER DE 29 DE ANI A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL DUPĂ CE A FOST ÎNJUNGHIAT ÎN TRAFIC

Politia Capitalei a transmis ca soferul a fost identificat si ca se fac in continuare cercetari. “In seara de 01 octombrie a.c., in jurul orelor 21:00, a fost sesizat prin 112, faptul ca soferul unui autoturism a amenintat cu pistolul pe o strada din sectorul 4 un alt barbat. In urma verificarilor efectuate a fost identificat barbatul banuit de savarsirea faptei, in cauza fiind intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburare a linistii si ordinii publice si amenintare. Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4”, a transmis Politia Capitalei.

Sursa video: facebook