București: Un șofer care a făcut praf cinci mașini este căutat de polițisti

Polițiștii din Capitală sunt în alertă, vineri, după ce șoferul unei mașini care a lovit alte cinci mașini a fugit de la locul accidentului. Bărbatul a fost somat de polițiști să oprească, însă acesta a refuzat.

În timp ce era urmărit de polițiști, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit 5 mașini. Pasagerul din dreapta a fost transportat la spital. O altă persoană rănită ușor a fost dusă la o unitate sanitară.

“Polițiștii care se deplasau la intervenția unui alt caz semnalat prin 112 au făcut semn să oprească autoturismului care avea numere de inmatriculare de Bulgaria. Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, motiv pentru care polițiștii au plecat în urmărirea lui.

Citește și: PREDEAL: ACCIDENT RUTIER GRAV SOLDAT CU ȘAPTE RĂNIȚI! CIRCULAȚIA PE DN 1, ÎNTRERUPTĂ

Au cerut sprijin altor echipaje, s-a încercat oprirea lui. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a acroșat alte 5 autoturisme. A fost prins unul dintre cei doi, respectiv pasagerul din dreapta, și a fost dus la spital întrucât acuza dureri.

Pentru identificarea și depistarea șoferului se fac verificări. A mai fost rănită ușor o altă victimă care a fost transportată la spitale. Urmărire a durat aproximativ 5 minute, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei”, Mirela Druga, conform știripesurse.ro.

Sursa foto: realitatea