BUCURESTI: Un TAXIMETRIST care TALHAREA STRAINI a fost RETINUT de POLITIE

Politistii bucuresteni au retinut un sofer de taxi, dupa ce a sustras o suma de bani unui strain, dupa neintelegeri privind contravaloarea cursei efectuate, informeaza Agerpres.

Pe 26 august, in jurul orei 03:00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 2 Politie au fost sesizati de catre doi cetateni straini cu privire la faptul ca soferul unui taxi care i-a transportat la o adresa le-a sustras o suma de bani, in timp ce se aflau intr-o zona din Sectorul 1. “In urma verificarilor efectuate, a rezultat faptul ca cei doi au luat un taxi din zona Centrului Istoric al Capitalei, insa, observand ca suma indicata pe aparatul de taxat este prea mare, au vrut sa coboare inainte de a ajunge la destinatia stabilita initial, iar in momentul in care unul dintre barbati a vrut sa achite contravaloarea cursei, de 100 de lei, soferul i-a smuls din mana suma de 200 de lei si 5 euro, dupa care a parasit zona”, se arata in comunicatul Politiei Bucuresti.

Soferul, in varsta de 39 de ani, a fost condus pentru audieri la sediul Sectiei 2 Politie. El are antecendente de acest tip. Intr-un incident similar, acesta a amenintat un client cu un obiect taios, luandu-i 350 de lei. Cu alta ocazie, a amenintat de asemeni victima, luandu-i telefonul mobil si o suma de bani, prejudiciul creat fiind estimat la 4.500 de lei, a anuntat Politia. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de talharie calificata, cu cel in cauza in stare de arest preventiv.

Sursa foto: adevarul