BUCURESTI: URMARIRE CA-N FILME TERMINATA CU IMPUSCAREA UNUI HOT

Un hot prins in timp ce fura dintr-un apartament din Bucuresti a fost impuscat de politisti, pentru ca acesta a incercat sa fuga.
Politistii de la Sectia 22 au primit un apel vineri, in jurul orei 11:00, cand o persoana a semnalat ca un hot jefuieste un apartament din Sectorul 6, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, citat de News.ro.

Agentii au mers la adresa indicata, mai exact pe strada Haiducului din cartierul Drumul Taberei, si au gasit in apartament un barbat care fura din locuinta respectiva si avea mai multe obiecte furate asupra sa. La sosirea politistilor, suspectul a pulverizat cu spay paralizant si l-a lovit pe unul dintre agenti, dupa care a fugit.

Politsitii au pornit pe urmele sale si, pentru a-l opri, au scos armele si au deschis focul. L-au impuscat pe fugar in coapsa, dupa care l-au imobilizat. Barbatul a fost ranit in zona coapsei, iar agentii au chemat o ambulanta pentru a-i acorda ingrijiri medicale. Suspectul, care are antecedente penale, se afla acum in custodia Politiei, care a sesizat si Parchetul.

Sursa foto: realitatea