București. Vatman împuşcat în trafic de un şofer!

Un vatman din Capitală a fost împuşcat, joi dimineața, în trafic, de șoferul unui autoturism marca BMW, informează România Tv. Agresorul este căutat de polițiști.

Update: Tânărul care a tras cu un pistol cu bile într-un vatman din București a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul, în vârstă de numai 19 ani, s-a prezentat de bună voie la Secția 16 de Poliție și a fost audiat mai multe ore.

Din declarațiile făcute de autor la poliție, conflictul a izbucnit după ce vatmanul a închis ușile și a refuzat să îi permită unei femei în vârstă accesul în mijlocul de transport. Bărbatul s-a enervat, s-a certat cu vatmanul șI a coborat din BMW-ul pe care îl conducea, trăgâd în vatman cu un pistol cu bile.

Știre inițială

Potrivit sursei citate, șoferul unui BMW a tras cu un pistol cu bile într-un vatman. Incidentul a avut loc pe linia tramvaiului 25, în dreptul stației Bacovia.

Atacatorul a fugit de la faţa locului şi este acum căutat de poliţişti. Se fac cercetări pentru a se vedea ce s-a întâmplat cu exactitate. Vatmanul a fost rănit uşor şi nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

Sursa foto: realitatea