Bucurestiul este in acest week-end capitala JOCURILOR PE CALCULATOR

Sala Polivalenta din Capitala gazduieste sambata si duminica o noua editie a DreamHack Bucharest, cel mai mare turneu de JOCURI ELECTRONICE din Romania.

La eveniment iau parte zece dintre cei mai bine platiti gameri profesionisti din intreaga lume, care se vor infrunta in turnee cu premii totale in valoare de 100.000 de dolari.  

DREAMHACK BUCHAREST include turnee pentru mai multe jocuri video precum Dota 2, League of Legends (LoL), FIFA 14, StarCraft II sau SuperStreet Fighter IV.

Potrivit organizatorilor, DREAMHACK inseamna jocuri, Internet de mare viteza, sport electronic, turnee internationale, competitii dedicate spectatorilor, tombole si concursuri, costume tematice (cosplay), tehnologii de ultima generatie, comunicare si divertisment digital, toate intr-un festival hipnotizant ce le ofera vizitatorilor o experienta unica in lume.

Citeste si: Cercetatorii au demonstrat ca jocurile video duc la cresterea creierului

DREAMHACK BUCHAREST 2014 este organizat de ComputerGames.ro si include turnee pentru cele mai in voga JOCURI VIDEO ale momentului, fie ele pe PC sau pe consola.

“Pasionatii de Dota 2 nu vor duce lipsa de activitate intre 26 si 27 aprilie. Evenimentul va gazdui un turneu international de Dota 2 pe echipe (DreamHack Bucuresti 2014 Invitational) si confruntari 1 vs. 1 dedicate spectatorilor”, spun organizatorii.

Totodata, fanii jocului League of Legends (LoL) pot asista la a doua editie a Cupei Liceelor, unde cele mai bune patru echipe din Romania vor lupta pentru premiile puse in joc.

Citeste si: Sony a lansat la IFA Berlin casca virtuala 3D

Programul DREAMHACK BUCHAREST mai include turnee de FIFA 14, Hearthstone si Super Street Fighter IV, iar spectatorii vor avea sansa sa-i vada in actiune pe cei mai buni jucatori de StarCraft II din lume, in cadrul DreamHack Open. Astfel, 96 de jucatori se lupta pentru premii in valoare totala de 25.000 de dolari si cele 4.000 de puncte StarCraft 2 World Championship Series (WCS) puse in joc.

Intregul eveniment este transmis atat online, cat si pe TV.

In zona High-Tech, vizitatorii pot testa cele mai noi tehnologii: SteamBox, prototipul Steam Controller, dar si gadget-uri si console de ultima generatie.

Potrivit organizatorilor, la eveniment sunt asteptate sa participe in cele doua zile peste 15.000 de persoane.

Sursa foto: facebook.com