BUCURESTIUL poate avea DOUA noi STADIOANE de CINCI STELE. Vezi care e conditia

GUVERNUL ROMANIEI si-a asumat, prin sustinerea candidaturii Romaniei la organizarea CAMPIONATULUI EUROPEAN DE FOTBAL DIN 2020, mai multe obligatii, printer care si constructia a doua noi STADIOANE de CINCI STELE.

Dezvoltarea infrastructurii sportive a Bucurestiului continua prin constructia a DOUA STADIOANE noi, ultramoderne. In plus, stadionul Steaua va intra intr-un proces radical de modernizare in urmatoarea perioada, potrivit informatiilor obtinute de Ziare.com, pentru a le permite echipelor ce vor participa la EURO 2020 sa aiba conditii excelente de pregatire pe durata turneului final.

 Citeste si: UEFA a anuntat OFICIAL orasele care candideaza pentru organizarea EURO 2020

Astfel, Guvernul a promis alocarea unor fonduri pentru reconstructia din temelii a STADIOANELOR pe care evolueaza echipele Dinamo si Rapid, in timp ce stadionul Steaua va fi modernizat. O transformare va suferi si arena de rugby din preajma Manastirii Casin.

 Citeste si: Inca un stadion modern in Romania? Va avea 15.000 de locuri si va fi facut cu bani de la bugetul de stat

Deocamdata, obligatiile luate de Guvern raman la stadiul de promisiuni si depind de raspunsul pe care tara noastra il va primi din partea UEFA privind organizarea turneului final. UEFA va anunta tarile castigatoare in luna septembrie, insa, potrivit spuselor lui Mircea Sandu, tara noastra este printre favoritele la castigarea unui pachet de meciuri de la EURO 2020.

Sursa foto: prosport.ro