Budescu ar putea ajunge la Steaua

Constantin Budescu ar putea deveni liber de contract dupa ce a fost exclus din lot de Ioan Niculae, patronul celor de la Astra Giurgiu, iar Steaua se arata interesata de serviciile jucatorului.

Constantin Budescu, autor a zece goluri in Liga I sezonul acesta pentru Astra Giurgiu, a fost exclus de Ioan Niculae din lotul echipei si ar putea ajunge in Ghencea, la Steaua, conform fanatik.ro. “Budescu nu mai stiu daca este jucatorul nostru. Prin felul in care s-a rupt de echipa s-a autoexclus. Este bataie de joc fata de colegii lui. Budescu nu mai conteaza pentru mine si nu va mai conta niciodata. E punct cu el, sa nu mai vorbim despre acest jucator”, a spus patronul giurgiuvenilor.

Citeste si: LIGA I: Petrolul Ploiesti – Astra Giurgiu 1-1. Egal pentru Steaua

In aceste conditii, Steaua e interesata de transferul lui Constantin Budescu, de la rivala pentru titlu, Astra Giurgiu. “Ros-albastrii” il vor pe atacantul in varsta de 25 de ani, intrat in dizgratia patronului Astrei si spera ca Budescu sa fie pus pe liber de Astra, pentru a-l oferta apoi. Conform sursei citate, Laurentiu Reghecampf il apreciaza in mod deosebit pe Budescu, pentru ca este genul de jucator tehnic, care face de cele mai multe ori diferenta.

Sursa foto: fanatik.ro