BUG Mafia. Cine este femeia care l-a cumințit pe Uzzi, ”băiatul rău” al trupei

Cei doi au devenit de curând părinți

Uzzi, unul dintre cântăreții de la B.U.G Mafia, a devenit tătic pentru prima dată. Soția artistului, Floriana, a adus pe lume un copil perfect sănătos. Primele imagini cu băiatul de cartier, nou-născutul și soția au fost făcute publice.

Alin Demeter, alias Uzzi, a devenit tătic pentru prima dată, artistul și soția sa fiind surprinși zilele trecute la o plimbare. Uzzi nu a dat niciun detaliu până acum despre fericitul eveniment, respectiv nașterea bebelușului. Chiar și așa, proaspeții părinți sunt extrem de fericiți de minunea apărută în viața lor și trăiesc din plin momentele frumoase.

Astfel, în anul 2016, Uzzi și Floriana au ajuns la starea civilă unde au spus DA din tot sufletul. De mai bine de 10 ani de relație, cei doi au reușit să păstreze o legătură la fel la început, cel mai probabil și pentru faptul că iubita cântărețului se ține departe de lumina reflectoarelor. Floriana nu vrea să se intersecteze cu lumea showbiz-ului. Floriana este instructor de înot pentru copii la o piscină din Capitală.