Bugatti Veyron Vivere, de vanzare pe Internet pentru o suma astronomica. GALERIE FOTO

Compania Mansory a ales o metoda neobisnuita pentru a-si vinde Bugatti-ul Veyron Vivere. Supercarul este scos la mezat pe un site de internet pentru 2.5 milioane de euro.

Tunerul german si-a prezentat bolidul chiar luna trecuta in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Este vorba de un autoturism de serie Bugatti Veyron modificat, astfel incat sa rezulte o evolutie a modelului precedent Veyron Vincero.

Supercarul in cauza a primit o serie de modificari, printre care o noua parte frontala, noi aripi sau o capota restilizata. Modelul are si lumini pe timp de zi de tip LED, prize de aer mai mari si praguri noi.

Citeste si: MODELUL BUGATTI VEYRON JEAN BUGATTI COSTA MAI MULT DECAT TOATE MASINILE DE LA SALONUL AUTO BUCURESTI. GALERIE FOTO

Bugatti Veyron Vivere mai are si patru tobe de esapament, situate imediat sub stopuri.

Toate modificarile facute de Mansory sunt realizate din fibra de carbon, inclus cele de la interior. Tot aici exista si lumina ambientala LED in scaune, usi si panoul principal. Volanul si tapiteria sunt acoperite de piele.

Recent, modelul cu 3.500 de km la bord, a fost scos la vanzare pe site-ul auto mobile.de, informeaza wordcarfans.com. Pretul? Unul enorm pentru orice muritor de rand: 2.499.999 de euro. Ramane de vazut daca va exista si un cumparator pentru celebra masina.

Sursa foto: worldcarfans.com