BUGET 2016: GUVERNUL CIOLOS a aplicat o LOVITURA DURA BISERICILOR

BUGET 2016. Guvernul tehnocrat condus de premierul DACIAN CIOLOS a taiat toti banii pentru BISERICI din BUGETUL pe anul 2016. Asta in conditiile in care doar anul acesta s-au alocat 170 de milioane de lei pentru lacasurile de cult, informeaza postul Romania TV.

BUGET 2016. In anul 2015, catedrala Mantuirii Neamului a primit sume importante de bani pentru constructie de la bugetul de stat. In total, 177 de milioane de lei au fost alocate de la buget pentru lacasuri de cult, insa in 2016 niciun ban nu va mai fi alocat pentru nicio biserica din Romania.

CITESTE SI: PREAFERICITUL DANIEL ARE UN SALARIU URIAS. PATRIARHUL BOR ESTE REGELE BUGETARILOR

BUGET 2016. Cel mai mult va avea de suferit Biserica Ortodoxa Romana care primea foarte multi bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului, dar si pentru alte biserici aflate in constructie. Aceasta decizie a fost precedata de o intalnire intre premierul DACIAN CIOLOS si Patriarhul Bisericii Ortodoxe, PREAFERICITUL DANIEL. In urma acestei discutii, premierul a luat aceasta decizie. Guvernul CIOLOS imparte ministerelor banii, in 2016, in functie de bugetele cheltuite in acest an, nu de alocarile din BUGET.

CITESTE SI: MITROPOLIA MOLDOVEI SI A BUCOVINEI STA PE UN MUNTE DE BANI

Sursa foto: ziarul financiar