Buget RECORD alocat pentru site-ul Primariei Bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti isi reface site-ul. Costurile noii investitii se vor ridica la suma record de 5 milioane de lei cu TVA!

Consilierii generali au aprobat, joi, un proiect de hotarare cu privire la realizarea unui nou site al Primariei Municipiului Bucuresti (PMB).

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, introdus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, se urmareste dezvoltarea unei platforme noi, centralizate, care sa permita noi servicii informatice pentru cetateni si sa se integreze cu aplicatiile deja existente.

Citeste si: Protest in fata Primariei Generale impotriva bugetului Capitalei propus pentru 2014

Proiectul, in valoare de 5 milioane de lei, urmeaza sa fie implementat in doi ani, in primul an alocandu-se 2 milioane de lei, iar restul in urmatorul an.

Costurile de implementare defalcate sunt reprezentate de: management de proiect si consultanta – 384.503,21 lei, soft de baza – 425.400,5 lei, hardware 592.239,9 lei, dezvoltarea si implementarea sistemului – 2.531.600,64 lei, organizarea si realizarea cursurilor de instruire a personalului 98.513,81 lei, fara TVA, informeaza Mediafax.