Bulevardul Uranus sufera intarzieri: Lucrarea trebuia terminata inca din 2011

Primarul general Sorin Oprescu a dat vineri un nou termen pentru finalizarea primului tronson al Bulevardului Oprescu: la sfarsitul anului, lucrarea ar trebui sa fie finalizata.

Asta, cu toate ca lucrarile trebuiau terminate inca din 2011. Autoritatile au insa explicatii pentru aceasta intarziere. In prezent, prima parte din Diametrala, cuprinsa intre Piata Victoriei si Vasile Parvan, este terminata in proportie de 90%, fiind in lucru doar bucata dintre Calea Grivitei si strada Popa Tatu. 

“Au aparut lucruri neprevazute acolo. Cand am reabilitat canalul de sub strada am descoperit un alt canal, despre care initial am crezut ca nu e functional. Era intr-o stare avansata de degradare. In situatia asta a trebuit sa il reabilitam si pe acesta si asta a durat ceva timp si a adus o noua intarziere”, a explicat pentru b365.ro Ion Dedu, director executiv al Directiei Transporturi din cadrul Primariei Capitalei. 

Lucrarea ar fi trebuit terminata din 2011. “Doi ani am intarziat din cauza proceselor”, a spus Sorin Oprescu facand referire la rafuielile avute in instanta cu ONG-urile. 

sursa foto: b365.ro