Bundesliga se reia astăzi! Programul complet al partidelor din acest weekend

Momentul așteptat cu sufletul la gură de milioane de microbiști din toată lumea va avea loc astăzi. Bundesliga revine sâmbătă după două luni de pauză, în contextul pandemiei de coronavirus care a afectat toată planeta. Începând de la 16:30 se joacă 6 meciuri din etapa a 26-a din Germania.

După mai multe discuții și analize, conducătorii nemți, cluburile și Liga au ajuns la un acord. Azi, șase partide sunt programate în Bundesliga, iar acestea se vor juca fără spectatori în tribună și cu un număr limitat de oameni pe stadion.

Pe lângă Borussia – Schalke, cel mai așteptat duel al etapei, și meciurile RB Leipzig – Freiburg și Frankfurt – Monchengladbach promit spectacol pe teren.

După 25 de meciuri, Bayern Munchen este lider în Bundesliga, cu 55 de puncte. Bavarezii au patru puncte peste rivala Borussia Dortmund și cinci peste RB Leipzig.

Cum arată programul complet al etapei din acest weekend:

Sâmbătă, 16 mai

De la ora 16:30

Borussia Dortmund – Schalke

RB Leipzig – Freiburg

Hoffenheim – Hertha

Fortuna Dusseldorf – Paderborn

Augsburg – Wolfsburg

De la ora 19:30

Eintracht Frankfurt – Borussia Monchengladbach

Duminică, 17 mai

De la ora 16:30

FC Köln – Mainz

De la ora 19:30

Union Berlin – Bayern Munchen

Luni, 18 mai

De la ora 21:30

Werder Bremen – Bayer Leverkusen.

Această etapă era programată iniţial în perioada 13-15 martie. În România, partidele din Bundesliga pot fi urmărite în direct pe Digisport și Telekom Sport.

Sursa foto: bild