Bune de pus la rana! ZODII in care poti avea ORICAND incredere

Lume multa, oameni putini. Acum, mai adevarat ca niciodata s-ar putea spune. Dar daca lucrurile nu sunt chiar atat de sumbre?

Descopera acele zodii in care merita sa ai incredere deplina si stai departe de cele care te pot trada in orice minut!

CITESTE SI: HOROSCOP: FIECARE ZODIE ARE PROVERBUL POTRIVIT

BERBEC

Poate duce cu el un secret in mormant, insa sunt situatii care devin insuportabile pentru acest nativ si atunci rabufneste mai degraba dand de gol pe cineva decat vrand sa ii faca rau in mod intentionat.

CAPRICORN

Cu nativul Capricorn poti impartasi o serie de experiente si ii poti spune orice despre tine. Acesta are o capacitate de analiza care tie iti lipseste, fiind direct implicata in problema care te macina.

FECIOARA

Fecioarelor le poti spune orice: despre esecuri amoroase, probleme sexuale sau de sanatate pana la dificultatile financiare.

BALANTA

Balantele sunt excelente pentru a le spune un secret, poate chiar cel mai mare secret al vietii tale. Acestea te vor ajuta cu spiritul lor analitic caracteristic, cantarind bine situatia pentru a putea merge mai departe in viata.

PESTI

Nativul Pesti asculta povestile de viata si plange alaturi de tine, pentru ca asa simte. Este o persoana sufletista care nu s-ar gandi niciodata sa iti faca un rau dezvaluind secretele tale.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016: PREVIZIUNI COMPLETE: SANATATE, CARIERA, DRAGOSTE, BANI pentru fiecare ZODIE

SAGETATOR

Desi este aprig la manie, Sagetatorul are capacitatea de a se controla si de a realiza ca anumite secrete nu trebuie spuse pentru nimic in lume.

 Sursa:observator.tv