BUNEA STANCU, presedintele CJ Braila, a fost RETINUT de DNA

Presedintele CJ Braila, GHEORGHE BUNEA STANCU, a fost RETINUT, in noaptea de joi spre vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care este acuzat de atribuirea PREFERENTIALA a unor contracte catre anumite firme.

El a fost audiat joi seara, la sediul DNA Galati, in dosarul in care este acuzat de ABUZ IN SERVICIU si CONFLICT DE INTERESE, ambele in forma continuata, privind atribuirea PREFERENTIALA a unor contracte catre anumite firme. BUNEA STANCU a fost ridicat joi seara de procurorii DNA in urma perchezitiilor efectuare la domiciliul sau si sediul CJ Braila.

Citeste si: FLORIN MIJA, VICEPRESEDINTELE CJ BRAILA, A FOST RETINUT

Si vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, Florin Mija, a fost RETINUT, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind atribuirea PREFERENTIALA a unor contracte catre anumite firme.

Procurorii anticoruptie din Galati au efectuat joi patru PERCHEZITII in municipiul Braila intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2009-2010, a unor INFRACTIUNI asimilate celor de coruptie de catre functionari publici cu functii de conducere in plan local.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, precum si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, precizeaza DNA.

Citeste si: PRESEDINTELE CJ BRAILA, BUNEA STANCU, A FOST RIDICAT DE DNA. UPDATE

GHEORGHE BUNEA STANCU este suspectat de ABUZ IN SERVICIU, dupa ce a acordat PREFERENTIAL si prin incalcarea atributiilor de serviciu mai multe contracte catre anumite firme. PREJUDICIUL s-ar ridica la aproximativ 3 milioane de lei.

Sursa foto: adevarul.ro