LOVITURA DE TEATRU pentru Cristian Cioaca! Familia ELODIEI a facut acum ANUNTUL!

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, a depus la un executor judecatoresc cerere pentru EXECUTAREA SILITA a bunurilor lui CRISTIAN CIOACA in contul daunelor morale pe care fostul politist este obligat sa le plateasca familiei Elodiei prin sentinta definitiva a Curtii de Apel Pitesti.

Avocata Crina Radu a declarat, miercuri, ca in cursul zilei de marti a depus la un executor judecatoresc de pe langa Curtea de Apel Brasov o cerere de executare silita a bunurilor lui CRISTIAN CIOACA in contul daunelor morale pe care acesta trebuie sa le plateasca familiei fostei sale sotii, potrivit Mediafax.

Citeste si: DEZVALUIRE BOMBA, la 7 ani de la disparitia ELODIEI GHINESCU. A fost localizata cu o noua identitate, sustine Cristian Cioaca

Crina Radu a precizat ca a cerut EXECUTAREA SILITA a sumei totale de 250.000 de euro. Din aceasta suma, 150.000 de euro reprezinta despagubirile morale pentru mama Elodiei, Emilia Ghinescu, la care se adauga 100.000 de euro daunele morale stabilite de Curtea de Apel Pitesti pentru fratele Elodiei, Robert Constantin Ghinescu.

Avocata familiei Ghinescu a mai spus ca nu a putut cere executarea silita si pentru suma stabilita de instanta ca daune morale pentru fiul cuplului Cioaca-Ghinescu, intrucat bunica acesteia, Emilia Ghinescu, nu este reprezentantul legal al copilului.

Potrivit sentintei Curtii de Apel Pitesti, CRISTIAN CIOACA trebuie sa plateasca fiului sau, Patrick-Matei Cioaca, 130.000 de euro daune morale pentru uciderea mamei sale.

“Executorul urmeaza sa afle ce sume, conturi sau sume de bani mai are CRISTIAN CIOACA si sa procedeze conform legii in astfel de situatii” a spus Cina Radu.

Citeste si: RASTURNARE DE SITUATIE. Stiu unde se afla ELODIA GHINESCU! Vezi cine lanseaza dezvaluirea

In 18 iunie, politistul CRISTIAN CIOACA a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Pitesti la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, avocata ELODIA GHINESCU, disparuta in urma cu sapte ani, pedeapsa fiind mai mica decat cea data de Tribunalul Arges, de 22 de ani de inchisoare.

Prin aceeasi sentinta, magistratii Curtii de Apel Pitesti au decis majorarea valorii daunelor morale pe care politistul trebuie sa le plateasca familiei Ghinescu.

Astfel, au majorat de la 100.000 de euro la 150.000 de euro despagubirile pentru Emilia Ghinescu si de la 50.000 de euro la 100.000 de euro despagubirile pentru Robert Constantin Ghinescu, fratele Elodiei.

Totodata, au fost majorate despagubirile reprezentand daune morale pentru Patrick-Matei Cioaca, fiul politistului si al avocatei, de la 100.000 de euro la 130.000 de euro, stabilindu-se ca prestatia periodica lunara acordata acestuia sa fie achitata de Cioaca pana la implinirea de catre copil a varstei majoratului, iar dupa aceasta data pana la finalizarea studiilor, dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 25 de ani.

CRISTIAN CIOACA isi executa pedeapsa la Penitenciarul Colibasi.

Sursa foto: infobraila.ro