BURLACITA 10 IULIE 2014. ANDREEA MANTEA il place pe Sorin insa ar vrea sa-l vada mai motivat

Departe de a fi convinsa suta la suta de vreunul dintre pretendenti, Burlacita Andreea Mantea a avut de infruntat si la emisiunea din 10 iulie evenimente pe cat de inedite pe atat de neplacute.

Chiar daca ar fi vrut sa-i mai acorde inca o sansa lui Valentin, eliminat intr-o editie anterioara, Andreea nu a mai suportat derapajele comportamentale ale celui care teoretic ar fi trebuit sa faca orice pentru a-i cuceri inima.

Valentin a devenit definitiv istorie pentru sezonul al doilea al emisiunii Burlacita dupa ce i-a transmis un mesaj indecent Andreei, prin intermediul lui Bogdan Vladau, co-prezentator al emisiunii.

A venit apoi randul oferirii trandafirilor salvatori, inainte de a-i acorda numind calitatea pe care o apreciaza cel mai mult la fiecare concurent.

Desi aparent facea parte intre cei mai apreciati competitori, Sorin Dumitras a avut parte de cele mai multe emotii. Burlacita i-a oferit trandafirul pe ultima suta de metri, pentru “a-l motiva” asa cum i-a soptit lui Bogdan Vladau insa drumul pana la inima Andreei este, in acest moment, lung si presarat cu foarte multe obstacole.

STIRE INITIALA: Andreea Mantea a decis sa ia parte la provocarea vietii sale, acceptand rolul principal in sezonul 2 al emisiunii Burlacita. Trecuta de-a lungul timpului prin numeroase esecuri in viata sentimentala, Andreea a venit in fata telespectatorilor cu o enorma dorinta de a-si gasi jumtatea, alaturi de care sa intemeieze o familie fericita.

Filmarile pentru emisiune au adus numeroase evenimente inedite pentru Andreea Mantea. Cea mai ravnita dintre burlacite a avut parte de intalniri romantice si pline de savoare dar si de episoade neplacute nascute din orgoliile pretendentilor dar si a derapajelor de comportament ale acestora.

In editia de saptamana trecuta, Burlacita s-a vazut nevoita sa-l elimine din competitie pe Valentin, pe de-o parte din cauza ca acesta nu i-a inspirat incredere dar si pentru discutiile total nepotrivite pe care acesta le-a avut cu ceilalti baieti.

CITESTE SI: BURLACITA 3 IULIE 2014. ANDREEA MANTEA DEZAMAGITA DE UNII PRETENDENTI

Pentru a nu avea regrete din cauza deciziei luate la nervi, Andreea a meditat asupra eliminarii lui Valentin si i-a oferit s-a hotarat sa-i acorde sansa de a se intoarce: “Este adevarat ca nu mi-a placut cum a reactionat. M-am gandit bine la cele intâmplate si am ajuns la o concluzie, intre vorbe si fapte este o diferenta. Vreau sa-mi indrept greseala si sper ca el sa ma ierte”, marturiseste Andreea.

Frumoasa burlacita crede ca nu este corect ca un om sa fie judecat dupa o singura reactie, astfel ca i-a mai oferit o data trandafirul.