BURLACITA 14 AUGUST 2014. ANDREEA MANTEA l-a eliminat pe Gabi in semifinala show-ului

BURLACITA ANDREEA MANTEA este pe punctul de a-si gasi jumatatea mult visata. De-a lungul acestui sezon al emisiunii i-a eliminat pe toti pretendentii pe care i-a considerat nepregatiti de a-i sta alaturi, pentru tot restul vietii.

Show-ul se apropie de final si, in competitie au mai ramas doar patru concurenti plini de calitati si sentimente profunde in inima pentru cea mai ravnita burlacita a momentului.

ANDREEA MANTEA a decis sa-i cunoasca pe acestia in mediul lor familiar. A vizitat locurle de origine ale celor patru semifinalisti si a ramas profund impresionata de ceea ce a vazut.

Din pacate, s-a simtit nevoita sa mai elimine un concurent din cursa catre marea finala. BURLACITA a decis ca Gabriel nu este cel mai potrivit pentru ea desi, de-a lungul show-ului, a trait alaturi de acesta momente cat se poate de placute.

“Am luat aceasta decizie pentru ca Gabi se poate transforma in barbatul care isi doreste sa devina doar pierzand pe cineva la care tine”, a recunoscut Andreea.

“Iti multumesc ca mi-ai fost alaturi pana acum, ca m-ai facut sa rad, ca m-ai lasat sa te schimb putin, dar nu ma vad langa tine, nu te vad pe tine pregatit pentru asta”, a marturisit Burlacita.

UPDATE STIRE

BURLACITA ANDREEA MANTEA da de inteles ca si-a gasit marea dragoste, in urma show-ului matrimonial al carei eroina a fost saptamani la rand.

Desi foarta multa lume a considerat ca BURLACITA este o simpla emisiune tv menita sa aduca rating , se pare ca ea a avut si o finalitate fericita pentru Andreea.

Intr-una din serile in care era prezenta in cadrul emisiunii “Petrecerea Burlacitelor”, frumoasa bruneta a recunoscut ca unul dintre competitorii de la BURLACITA a reusit sa-i cucereasca definitiv inima si ca, intr-un viitor nu foarte indepartat, va deveni mireasa.

Momentul a fost speculat de doi dintre invitati. Aurel Moldoveanu si Diana Bisinicu, s-au oferit sa-i cante pe gratis la nunta, iar in momentul acela, Andreea a dat din casa.

CITESTE SI: BURLACITA ANDREEA MANTEA VREA SA CUNOASCA FAMILIILE CELOR PATRU CONCURENTI

“Nu mai sunt burlacita. Este foarte bine. Iubi, am gasit doi artisti pentru nunta. Vorbesc cu viitorul sot si gata, se rezolva”, a declarat Andreea Mantea la “Petrecerea Burlacitelor”, emisiunea pe care o prezinta la Antena Stars.