BURLACITA 17 IULIE 2014. ANDREEA MANTEA i-a impresionat pe americani

Show-ul BURLACITA inainteaza cu pasi repezi spre etapele finale care vor decide baiatul demn de a da asaltul la inima Andreei Mantea, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul romanesc.

Dornica sa afle toate calitatile pretendentilor ei dar si defectele acestora, Andreea Mantea le-a pregatit baietilor intalniri cu rol de probe, unele mai spectaculoase decat altele.

De un “date” mai special a avut parte Sorin, fata de care Burlacita a avut trairi fluctuante, de la debutul acestui sezon si pana in prezent. Alaturi de acesta, Andreea s-a hotarat sa faca o plimbare pe unul dintre strazile faimoase din Los Angeles, Hollywood Boulevard, prezenta celor doi fiind imediat reparcata de trecatorii care aveau informatii putine despre Romania si, implicit, despre Andreea Mantea.

“Esti un star? Arati ca Angelina Jolie, iar prietenul tau arata mai bine ca Brad Pitt”, a exclamat unul dintre trecatori. „Normal ca ma simt bine cand oamenii ne fac complimente”, a declarat Andreea.

CITESTE SI: ANDREEA MANTEA PREGATESTE O MARE SURPRIZA PENTRU ALESUL DE LA BURLACITA

Cei doi au facut poze cu personajele preferate din filme, iar cand „Batman” a luat-o în brate pe Andreea, Sorin l-a avertizat ca trebuie sa stea departe de ea: „Este o chestie de autoaparare a barbatilor, a masculilor, sa-si protejeze iubita, ca cei din jur sa stea departe”, povesteste Sorin. Atitudinea lui nu a suparat-o pe Andreea, ba din contra: „Nu m-a deranjat gestul lui Sorin, chiar, m-a amuzat si m-a flatat. Asta inseamna ca este mandru langa mine, asa cum sunt si eu langa el”, marturiseste Andreea Mantea. Se pare ca cei doi s-au simtit bine unul in preajma celuilalt, pentru ca intalnirea lor a durat opt ore, fiind una dintre cele mai lungi date-uri de pana acum.

Sursa foto: Facebook