BURLACITA 3 IULIE 2014. ANDREEA MANTEA dezamagita de unii pretendenti

Burlacita Andreea Mantea parea ferm convinsa la incepul emisiunii-show ca va reusi sa-si gaseasca marea dragoste insa cu fiecare zi ce trece, realizeaza ca este foarte greu sa-i cunoasca cu adevarat pe competitorii veniti pentru a-i cuceri inima.

Mai sunt doar 9 baieti care in acest moment se bucura de increderea Burlacitei. Andreea s-a simtit obligata sa-i elimine pe toti cei care s-au dovedit nedemni de a primi dragostea ei. Unii aveau laturi negative care ar fi facut imposibila o apropiere de Andreea, pe cand alti pretendenti au “pacatuit” prin lipsa de initiativa si raceala manifestata de cea mia ravnita burlacita a momentului.

Intre concurentii ramasi in competitie a inceput o adevarata lupta “de gherila”. Fiecare vrea sa atraga privirile frumoasei brunete si, pentru a indeplini acest lucru, recurg la tactici care, la prima vedere, par neobisnuite.

Se pare ca una dintre principalele probleme cu care pretendentii Andreei se confrunta sunt chestiuni de ordini…sexual. Desi Burlacita le ofera concurentilor multe moemnte romantice, se pare ca nevoile baietilor sunt cu totul altele.

CITESTE SI: BURLACITA SEZONUL 2. ANDREEA MANTEA A FOST SARUTATA DE CRISTIAN

Fara menajamente, Georgel, unul dintre concurenti, i-a povestit Andreei ca unii dintre adversarii sai suporta cu greu rigorile reality-show-ului, iar burlacita a dorit imediat sa ii confrunte pe concurentii nemultumiti.
“stiu ca atunci cand ati ajuns aici ati fost foarte preocupati de faptul ca nu o sa faceti sex si inteleg ca ati vrut sa platiti pentru asta!

Gandul ca un barbat ar putea plati pentru sex mi se pare umilitor, injositor, si pentru barbat, si pentru femeie. Eu cred ca va retin. O sa incerc sa schimb regulile acestui show si as vrea, daca se poate, sa elimin mai multe persoane”, a fost raspunsul spus printre lacrimi de catre Andreea Mantea.

Andreea a aflat de la Georgel Paius ca Valentin Nadrag ar fi intentionat sa mearga la femei, lucru care a dezamagit-o extrem de tare.

“Merit eu sa fiu inselata? Eu am fost inselata de fiecare data, in toate relatiile mele. Am devenit mult mai precauta si gelozia mea este fara de margini. Nu accept sa fiu inselata”, a spus Andreea.

De aceea, ea a decis ca Valentin sa fie eliminat din competitie.