BURLACITA 7 AUGUST 2014. Andreea Mantea a facut o noua eliminare

BURLACITA Andreea Mantea a mai facut un pas pe drumul la capatul careia va decide barbatul care este demn de a-i fi alaturi pana la sfarsitul vietii.

Nu a fost cea mai usoara seara pentru cea mai ravnita BURLACITA a momentului deoarece toti cei cinci concurenti ramasi in competitie au dovedit calitati care ar fi impresionat orice reprezentanta a sexului frumos.

In cele din urma, Andreea l-a eliminat pe Sorin, cel care pe parcursul ultimului date a facut tot posibilul sa o impresioneze pe BURLACITA.

Tocmai cuvintele alese ale acestuia care tradau o “lectie bine facuta” au facut-o pe Andreea sa constientizeze ca Sorin nu poate fi alesul si ea s-ar simti nesigura langa un baiat vanat de toate fetele.

Ceremonia trandafirului a fost, si de aceasta data, plina de emotii. Andreea i-a oferit ultimul trandafir lui Gabi, iar Sorin a fost cel ales pentru eliminare.

”La un moment dat, mi-am imaginat viata alaturi de el si chiar era frumoasa”, a spus Burlacita.
Andreea si-a dat seama ca nu are cum sa construiasca o relatia asa cum viseaza, alaturi de Sorin: ”Este greseala mea pentru ca abia acum am realizat ca nu as putea trai langa el”.

UPDATE

Dorinta BURLACITEI Andreea Mantea de a-si gasi jumatatea sentimentala este pe punctul de a deveni realitate. Etapele show-ului se scurg si cea mai ravnita BURLACITA a momentului devine din ce in ce mai atenta la calitatile pretendentilor sai dar mai ales la defectele acestora.

Este si cazul geloziei de care a dat dovada Cristian Mitrea, participant la show din postura unui iubitor al sporturilor de contact, el insusi fost luptator de jujitsu si MMA.

Mitrea a facut o adevarata scena de gelozie, in fata BURLACITEI Andreea Mantea in timpul unei intalniri in trei, alaturi de Sorin, fata de care BURLACITA a dat dovada de apropiere, mai mult ca oricand.

Aflat la intalnirea in trei, Cristi a profitat de cele cateva minute petrecute singur in compania Andreei si i-a adresat burlacitei mai multe reprosuri.

CITESTE SI: BURLACITA, SEZONUL 2. Tiberiu Ionita a fost eliminat, dar spera ca isi va gasi jumatatea in curand

”Nu sunt prostul prostilor. Am tot ce imi trebuie. Sunt peste toti astia de aici. Nu ma meriti”, i-a spus Cristi.

Burlacita a izbucnit in plans. De aici si pana la acuze grave a fost doar un pas.

”Nu eu te-am chemat eu aici. Tu te-ai inscris. Stiai despre ce e vorba”, i-a raspuns Andreea.

Desi s-a lasat cu tipete si insulte, burlacita nu a fost foarte afectata.

”Asta e cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care am primit-o de la cineva. Criza lui de gelozie imi arata ca acest baiat are intentii serioase”, a spus Andreea.

Sursa foto: Captura Antena 1