BURLACITA ANDREEA MANTEA dezamagita de unii concurenti eliminati

Andreea Mantea a participat cu inima deschisa la filmarile celui de-al doilea sezon al emisiunii Burlacita in speranta ca, la finalul acesteia, isi va gasi marea iubire. Din pacate, surprizele de care a avut parte cea mai ravnita Burlacita nu au fost dintre cele mai placute.

Nu mai este mult pana cand Andreea va hotari cine este castigatorul titlului de pretendent oficial al Burlacitei, emisiunea ajungand deja in faza semifinaleleor.

Au fost eliminati mai multi concurenti, insa acestia nu au stiut sa primesca cu demnitate deciziile luate de Andreea Mantea. Mai mult, dupa ce au parasit emisiunea, unii au considerat ca este potrivit sa arunce acuze si jigniri Burlacitei si staff-ului, pe retelele de socializare.

CITESTE SI: BURLACITA ANDREEA MANTEA TENTATA DE UNUL DINTRE CONCURENTI

“Baietii sunt mai rai ca noi femeile. Sunt foarte dezamagita de unii dintre ei. Nu-mi vine sa cred ca unii dintre concurenti comenteaza vizavi de echipa de productie. Ei sunt niste frustrati si niste nesimtiti. si eu si echipa de productie suntem scarbiti de aitudinea pe care au luat-o ei acum, dupa ce filmarile s-au terminat. Nu sunt dezamagita de Valentin pentru ca el a avut curajul sa ma injure, sa imi spuna ce gandeste. Valentin este mult mai sus decat ceilalti, din punctul meu de vedere. Mi-au aratat colegii si am ramas cu un gust amar. Daca era o alta fata care le placea poate se comportau altfel. Nu au avut nciunul curajul sa plece in momentul in care au vazut ca eu sunt “Burlacita”. Toti se arata cocosi acum, dupa eliminare, dar nu este asa. Pot sa spun cu mana pe inima ca in proportie de 98 % stiu pe cine vreau sa aleg”, a declarat Andreea Mantea la “Acces Direct”.