BURLACITA ANDREEA MANTEA il pune la punct pe fostul concurent Silviu Rotaru

BURLACITA, cu Andreea Mantea in rol principal, se dovedeste a fi show-ul cel mai spectaculos al acestei veri. Intrigi, polemici, declaratii de dragoste, plimbari romantice, faze inedite, sarutari dar…si eliminari.

Pe rand, au fost eliminati din competitie toti concurenti care, din diverse motive, s-au dovedit incompatibili cu asteptarile Andreei Mantea.

Unul dintre baietii care au parasit show-ul, inaintea fazelor finale, este Silviu Rotaru. Nimic anormal pana in momentul in care acesta s-a decis sa dea un interviu, in presa mondena, in cadrul caruia a criticat nu numai comportamentul BURLACITEI Andreea Mantea ci si pe producatori si chiar pe co-prezentatorul Bogdan Vladau.

Simtindu-si imaginea lezata, Andrea Mantea s-a decis sa-i dea o replica fostului concurent, printr-o postare publicata pe pagina personala de Facebook, in care a demontat toate acuzele aduse de Silviu.

A negat ca producatorii emisiunii l-au pus intentionat intr-o lumina negativa, a infirmat ca au fost concurenti care au semnat contractul de participare la emisiune separat de restul pretendentilor la inima BURLACITEI, a confirmat ca toti baietii prezenti in emisiune aveau acces, in anumite momente, la telefoanele mobile si a demontat scenariul conform caruia intre Bogdan Vladau si concurentul Cristian Mitrea ar fi existat o prietenie de mai multi ani.

“Am citit si eu articolul in care un fost concurent isi exprima nemultumirile personale prin aberatii si minciuni! ….Nu sunt dezamagita, sunt foarte dezamagita! ….Tocmai el??? Nu imi vine sa cred!!! Cat de tare m-am putut insela in privinta lui…Cata dreptate ati avut!!!

Ma vad nevoita sa va spun ca ati avut dreptate si ca minte. Silviu Rotariu este un om care si-a dorit si isi doreste foarte tare sa lucreze in televiziune. Nu stiu exact pe ce post, dar sigur in televiziune. A urmat si o scoala in acest sens, dar nu s-a legat nimic…(Cred ca era el prea bun pentru postul respectiv) I s-a deschis o portita (in mintea lui) prin participarea la aceasta emisiune, asa ca s-a inscris si a si fost ales.

CITESTE SI: BURLACITA 14 AUGUST 2014. ANDREEA MANTEA L-A ELIMINAT PE GABI IN SEMIFINALA SHOW-ULUI

Doar ca formatul emisiunii nu se potrivea cu dorinta lui. A acuzat ca din montaj reiese altceva. Da! El ar fi vrut sa vorbeasca ore in sir despre el si despre viata. Este un om foarte destept, nu contest asta, dar… O intreaga echipa de oameni a plecat peste mari si tari sa filmeze apropierea si interactiunea dintre o fata si pretendentii ei. Nu sa il filmeze doar pe Silviu Rotariu si lectiile lui de viata (din carti). Deci daca din montaj reiese altceva, reiese pentru ca NU aveau altceva ce sa dea legat de el! Au fost foarte multe lucruri urate pe care le-a facut si le-a spus, dar iata ca cei din montaj nu le-au dat. Deci ar trebui sa le multumeasca, nu sa ii acuze de fel si fel de nemultumiri personale.

Dupa difuzarea catorva editii, i-a complimentat pe cei care au facut montajul, dar apoi a urmarit fiecare editie in parte de cate doua, trei ori (lucru pe care mi la spus personal, la telefon) si s-a gandit el ca de fapt i-a fost “sifonata” imaginea! Cu ce?? Cu ceea ce este si reprezinta el?? Pai ce vina au altii?? Eu inteleg ca la el frustrarea primeaza, dar totusi, ce vina au cei din jurul lui?? Cum poate spune cu atata nerusinare ca eu m-am intalnit cu Cristi, la semnarea contractului, cand toti concurentii au fost iMPREUNa la semnarea contractului, mai putin Alex Grigoras ( nu cunosc motivele). Daca el chiar crede ca poate merge pana atat de departe cu minciuna, ceilalti concurenti si multe alte persoane din trustul Intact (ca sa nu mai vorbim de camere, data de pe contract, etc) pot confirma acest lucru.

Motivul pentru care Cristi nu a fost la hotel cu ceilalti concurenti, a fost unul foarte dureros si anume un deces in familie, lucru care din nou se poate demonstra. Faptul ca la un moment dat lui Cristi i-a sunat telefonul nu este un capat de tara. TOȚI aveau acces la telefoane atunci cand vroiau! Silviu a mai spus ca in Los Angeles, Cristi a fost la mine in camera. Absurd!

Stateam intr-un apartament cu fata de la machiaj si inca o fata din echipa de productie si nu eram salbatice. Din cand in cand ne mai vizitau baietii, pentru cateva minute cu diverse “scuze” doar pentru a mai interactiona putin. Deci…toti concurentii au fost la noi in apartament, daca stam sa judecam fiecare amanunt. M-a acuzat ca l-am eliminat pe Valentin aiurea.

Pai tocmai el, l-a acuzat pe Valentin si le-a luat apararea celorlalti! Oricum motivele eliminarii lui Valentin au fost altele. Sustine ca regulamentul emisiunii a fost incalcat. De ce? Pentru ca Bogdan Vladau, prezentatorul emisiunii si Cristian Mitrea, unul dintre concurenti, se cunosteau.

Da! Acum cativa ani, mergeau intamplator la aceeasi sala. Prietenia inseamna ceva, amicitia altceva si o simpla cunostinta cu totul si cu totul altceva. Silviu nu a inteles nici acum de ce a fost eliminat si tot arunca, cu noroi in aceasta emisiune, in echipa de productie si in toti oamenii implicati in ea. De ce??? De ce, cand el a sustinut pe contul personal de FB, ca de mult nu il mai interesa persoana mea si aceasta emisiune si ca a stat “doar asa” De ce nu s-a retras??

Oricare dintre concurenti se putea retrage cand simtea ca nu mai are sens sa lupte. Dar el a ramas. Și era foarte interesat de emisiune si de ceea ce se intampla, dar ca si spectator. Pentru ca vroia sa invete televiziune. De ce nu l-as fi eliminat, daca la fiecare intalnire imi vorbea doar de el si nu m-a intrebat macar o data ce imi place, ce nu imi place, ce vreau de la viata…orice! Sa vad ca il intereseaza persoana mea!

Da! l-am eliminat pentru ca nu poti pacali atat de multi oameni, sa faci BANI pe spatele si suferinta lor si apoi sa te lauzi cu fapta ta!

Da! L-am eliminat pentru ca este un om care vede viata TOTAL diferit de felul in care o vad eu. Poti judeca un om pentru asta?? Nu. Asa a spus si el si cu toate astea o face acum. De ce?? Pentru ca nu a obtinut ce a vrut de fapt in urma acestei emisiuni si in niciun caz nu m-a vrut pe mine.

A acuzat emisiunea “Burlacita” ca i-a stricat imaginea si ca de fapt el este altfel. Da! Are dreptate! La emisiune a purtat o masca foarte frumoasa. Adevarata lui fata este una urata si abia acum si-o arata! Pacat!”, a scris Andreea Mantea pe contul personal de Facebook.