BURLACITA ANDREEA MANTEA in fata celei mai grele alegeri din viata ei

BURLACITA ANDREEA MANTEA are parte de o cariera profesionala implinita insa nu s-a putut lauda pana in aceasta primavara si de o viata sentimentala reusita.

A avut mai multe relatii cu barbati din lumea show-ului dintre care cea mai mediatizata a fost cea cu Stena Stan, fost castigator al concursului “Vocea Romaniei”, in anul 2011.

Andreea a vrut nou inceput, o noua sansa la fericire motiv pentru care a decis sa ia parte la provocarea vietii ei: participarea la cea de-a doua editie a show-ului BURLACITA.

Prima emisiune a sezonului a gasit la startul ei 20 de cavaleri, cu calitati fizice impresionante, toti aspirand la inima celei mai ravnite burlacite a momentului.

Saptamanile au trecut si, dupa trei luni, in finala au ajuns doar trei baieti: Cristian, Alex si Marius.

CITESTE SI: BURLACITA SEZONUL 2. CRISTI I-A TRASMIS UN MESAJ ANDREEI INAINTEA MARII FINALE

„Fiecare dintre cei ajunsi in finala merita o dragoste mare, o casnicie fericita si un final de poveste. Si eu merit acelasi lucru, dar cum sa imi dau seama care dintre ei este cel langa care cu adevarat pot sa traiesc tot restul vietii? Cum sa aleg cand sufletul si mintea au pareri diferite. Nu doresc nimanui sa fie in postura mea. Am tot zis ca este greu, dar niciodata nu a fost ca acum. Cateva clipe ma mai despart de momentul care ar putea fi cel mai fericit din viata mea”, marturisea Andreea Mantea, inainte de dezvaluirea marelui deznodamant.

In rochie lunga alba, intr-unul dintre cele mai romantice locuri de la malul marii, burlacita traieste la intensitate maxima ultimele momente din show.