BURLACITA Andreea Mantea, mai fericita ca niciodata langa Cristi Mitrea

Ecourile finalei show-ului BURLACITA au inceput sa se stinga, nu insa si povestea de dragoste dintre Andreea Mantea si alesul ei Cristi Mitrea.

Intr-o declaratie facuta in timpul emisiunii Acces Direct, cei doi indragostiti au marturisit ca perioada care a urmat imediat finalului filmarilor a fost una chiar mai dificila decat probele in sine.

Andreea Mantea si Cristi au fost nevoiti sa-si ascunda relatia pentru a se mentine interesul la tv asupra emisiunii, intre terminarea filmarilor si difuzarea pe postul Antena 1 a finalei existand o perioada de timp destul de mare.

“Ne-a fost foarte greu sa ne ascundem pana la finalul emisiunii. Filmarile s-au terminat inainte de difuzarea finalei si ne-a fost greu sa nu iesim impreuna la evenimente, sa nu povestim nimic.”, a spus Andreea Mantea.

“Eu n-am crezut ca o sa rezistam. Mi-am dat seama in timp ca e usor sa interactionezi cu ea si mi-a lasat o impresie placuta.”, a spus el despre momentul cand a aflat ca Andreea Mantea este “Burlacita”.

CITESTE SI: ANDREEA MANTEA A FOST SURPRINSA SINGURA PE PLAJA DIN MAMAIA

Se pare ca intre ei doi a fost un fel de “dragoste la prima vedere”. “L-am ochit din prima pe Cristi. Am observat cainele si, cum sunt eu iubitoare de animale, m-a atras. Inca din prima seara am inceput sa simt ceva pentru Cristi. Inca din primul moment, cand am stat de vorba, el zambea, fata de ceilalti concurenti care vorbeau asa sec cu mine. Cristi a fost foarte haios si m-a facut pentru cateva minute sa uit de frig, de durerea de spate, de tot ce se intampla acolo.”, a spus Andreea despre momentele in care l-a cunoscut pe Cristi.

Simona Gherghe a fost si mai curioasa si a intrebat de data nuntii, iar raspunsul nu a intarziat sa apara. “Momentan ne traim povestea asta de dragoste si vedem ce o sa urmeaza.”, a spus Cristi despre casatorie.

Sursa stire: wowbiz.ro