BURLACITA ANDREEA MANTEA si-a facut un tatuaj pe mana stanga

BURLACITA ANDREEA MANTEA face furori in randul barbatilor atrasi de formele sale generoase. Protagonista principala a show-ului BURLACITA, Mantea continua pe acelasi filon si cu alta emisiune, “Petrecerea burlacitelor”, realizata de postul tv Antena Stars.

Andreea a terminat filmarile din Statele Unite ale Americii pentru BURLACITA si, odata revenita pe plaiuri mioritice, a surprins audienta cu un tatuaj plasat pe mana stanga. Diva a incercat sa mascheze pe cat posibil mesajul acestuia cu ajutorul mai multor bratari insa acest lucru nu va putea ramane secret foarte mult avandu-se in vedere ca fazele finalae ale emisiunii se apropie cu repeziciune.

Carcotasii au speculat imediat ca initiativa BURLACITEI nu este decat o replica la gestul facut de CRISTI MITREA, unul dintre concurentii ramasi in competitie. Fostul luptator MMA si-a tatuat imaginea unui trandafir, ca simbol al trairilor traite de-a lungul emisunii la capatul careia spera sa-i fure inima frumoasei Mantea.

CITESTE SI: BURLACITA 7 AUGUST 2014. ANDREEA MANTEA A APRECIAT GELOZIA LUI CRISTIAN MITREA

“Tatuajele ma implinesc. Tatuajul asta o sa reprezinte absolut toata experienta, cap, coada faptul ca exista si intâmplari fericite, lucruri noi. Experienta asta a luat cu siguranta o turnura neasteptata. Au fost situatii care au nascut senzatii si sentimente puternice. Am ce sa povestesc”, a spus Cristi Mitrea la ANTENA 1.

Sursa stire: spynews.ro

Sursa foto: spynews.ro