BURLACITA. ANDREEA MANTEA si CRISTI MITREA, un cuplu fericit

Show-ul BURLACITA s-a terminat si Andreea Mantea isi traieste frumoasa poveste de dragoste alaturi de alesul Cristian Mitrea, cel care a reusit ca, de-a lungul competitiei, sa-i fure inima frumoasei brunete.

Imaginile ii suprind pe cei doi in ipostaza unui cuplu cat se poate de indragostit, intamplator sau nu, cei doi contrazicand toate comentariile care ii vedeau formand un cuplu de complezenta, conform scenariului emisiunii tv.

Locul ales pentru prima lor vacanta a fost Constanta, cel mai mare oras romanesc de la malul Marii Negre. Chiar daca au dorit sa ocoleasca agitatia din Mamaia, cei doi indragostiti nu s-au sfiit sa se afiseze pe strazile din vecinatatea vechiului Cazino-ului, prezenta lor atargand atentia numerosilor trecatori.

CITESTE SI: BURLACITA SEZONUL 2. ANDREEA MANTEA SI CRISTIAN MITREA SURPRINSI LA PLIMBARE PRIN CONSTANTA

In calitate de cel mai pe val cuplu al momentului, cei doi le-au urat sustinatorilor virtuali o duminica frumoasa, iar apoi, i-au rasplatit cu o fotografie spontana.

Bineinteles, cei doi au fost intampiati de un val de reactii din partea fanilor emisiunii. In timp ce unii dintre ei sunt de parere ca Andreea ar fi putut face o alegere mult mai buna, majoritatea au fost de parere ca Andreea si Cristi se potrivesc de minune!

Sursa foto: spynews.ro