BURLACITA ANDREEA MANTEA vrea sa cunoasca familiile celor patru concurenti

BURLACITA, show-ul care tine cu sufletul la gura milioane de telespectatori, se apropie cu pasi repezi catre ultimul sau act, in urma caruia Andreea Mantea ar urma sa decida cine este baiatul demn de a-i fi alaturi pentru tot restul vietii.

Cea mai ravnita BURLACITA a momentului a decis sa-i cunoasca si mai bine pe cei patru pretendenti ramasi in competiti. In acest sens, a hotarat sa le faca vizite acestora in mediile lor familiare, motiv de emotii profunde si nostalgii aferente pentru concurenti.

Andreea considera ca ar putea forma o familie fericita doar impreuna cu un familist convins si de acest lucru isi va putea da seama doar cunoscandu-i pe cei dragi celor ramasi in show.

„Imi doresc ca persoana de langa mine sa creada in aceleasi valori si pot afla asta intr-un singur mod. A venit momentul sa trecem la urmatorul pas: sa le cunosc familiile celor patru. Cred ca un om este complet doar in sanul familiei sale”, a marturisit burlacita.

Luptatorul de jujitsu si MMA, Cristian Mitrea, a fost singurul care a decis sa o invite pe Andreea la locul sau de munca intai, pentru a-i cunoaste colegii, pentru ca mai apoi sa mearga la el acasa, unde fara menajamente a pus-o la cratita. Adevarata surpriza insa a venit mai tarziu, cand si-a facut aparitia invitatul-surpriza al lui Cristi, bunica lui, femeia care l-a crescut si pe care o iubeste enorm.

CITESTE SI: BURLACITA ANDREEA MANTEA SI-A FACUT UN TATUAJ PE MANA STANGA

Aceasta a adus si niste fotografii din copilaria lui Cristi, dar si cu bunicul acestuia, moment in care Cristi si-a dezvaluit o noua latura, pe care o tinuse ascunsa pana atunci. Pretendentul burlacitei pur si simplu nu s-a putut abtine si a izbucnit in plans:

„Mi-e foarte greu sa vorbesc de bunicul. Mi-e dor de el, de cand nu mai e printre noi! E persoana la care am tinut cel mai mult!”. La finalul intalnirii, Andreea a vrut sa mai clarifice un lucru: „Stiu ca o sa imi fie greu, dar nu vreau sa inchei aceasta intalnire pana nu lamurim un lucru. Daca ti-ar cere cineva sa renunti la MMA ai renunta?”

Sursa stire: spynews.ro