BURLACITA SEZON 2. ANDREEA MANTEA obligata prin contract sa stea cu Cristi Mitrea

A trecut o saptamana de la finalul show-ului BURLACITA si in presa mondena au inceput sa apara informatii importante privind scenariul pe care Andreea Mantea a trebuit “sa-l joaca” de-a lungul acestei competitii.

Contractul pe care Andreea l-a semnat cu producatorii emisiunii contine o clauza al carei efect este cat se poate de vizibil in aceste zile.

Mantea are obligatia de a-si afisa “iubirea” cu alesul din finala timp de trei luni, ceea ce va urma acestei perioade fiind strict alegerea frumoasei brunete si a partenereului ei.

Zis si facut. In ultimele zile Andreea Mnatea si Cristi Mitrea “au fost surprinsi” de paparazzi unui cunoscut tabloid intr-un scurt sejur la malul marii. Cei doi au parut un cuplu de proaspat indragostiti insa realitatea este ca fiecare dintre ei o poate lua pe un alt drum daca la capatul celor trei luni de zile constata ca nu este vorba despre sentimente adevarate intre ei.

“Burlacita” si-a desemnat invingatorul, insa Mantea si Cristi Mitrea ar putea sa isi ia “la revedere” unul de la celalalt in scurt timp.

Surse din culisele reality-show-ului sustin ca Andreea este obligata sa ramana cu castigatorul competitiei doar cateva luni. “Emisiunea a inregistrat un real succes, insa cei care s-au uitat la ea nu stiu si ce se intampla in spatele camerelor de filmat! Astfel, toti cei implicati in proiect, inclusiv protagonista, au semnat un contract prin care le sunt stipulate niste conditii! Printre ele se mentioneaza si cat trebuie sa “dureze iubirea” dupa terminarea formatului! La fel ca si in alte editii ale concursului, Mantea ar urma sa se afiseze cu

CITESTE SI: BURLACITA SEZONUL 2. ANDREEA MANTEA SI CRISTIAN MITREA SURPRINSI LA PLIMBARE PRIN CONSTANTA

Cristian Mitrea in jur de trei luni! Asa s-a intamplat si in cazul lui Bogdan Vladau atunci cand a fost ultimul “burlac””, au spus persoane de la filmari.

Cu toate acestea, exista posibilitatea ca, dupa perioada impusa, Andreea si Cristi sa se iubeasca sincer si, atunci, relatia lor sa aiba o continuitate, lucru care i-ar bucura nespus pe fanii celor doi. Daca nu, din show-ul acesta, fiecare a avut de castigat, atat in plan financiar, cat si in privinta imaginii!

Sursa stire: wowbiz.ro