BURLACITA SEZON 2. Andreea Mantea si Cristi Mitrea traiesc o adevarata luna de miere

Dupa o scurta perioada de hibernare, cuplul Andreea Mantea-Cristi Mitrea s-a decis sa ofere primele interviuri in presa mondena, asa cum era de asteptat, tabloidul ales pentru acest lucru fiind Spynews.

A fost un interviu complex care s-a dorit a acoperi subiecte diverse, de la trairile de inceput pana la momentul maritisului si cresterii copiilor.

Inca de la primele cuvinte, Andreea a recunoscut ca este extrem de fericita pentru decizia luata in finala show-ului, Cristi dovedindu-se un barbat pe cat de puternic fizic, pe atat de sensibil si grijuliu cu persoana iubita, sincer, serios si foarte haios.

Chiar daca primele zile de cuplu nu au adus certuri in interiorul cuplului, Cristi a remarcat deja ca iubita lui “nu este punctuala deloc si o mai atentionez din cand in cand”.

Faptul ca intre ei se contureaza o relatie de durata este demonstrat si de faptul ca Andreea l-a prezentat parintilor ei pe Cristi, primind din partea acestora binecuvantarea mult dorita.

Cei doi planuiesc deja sa se mute impreuna insa nu au hotarat data unei eventuale nunti. Ambii parteneri considera ca pana la acel moment este cazul “sa mai fie arse cateva etape esentiale”.

CITESTE SI: BURLACITA. ANDREEA MANTEA SI CRISTI MITREA, UN CUPLU FERICIT

Au trecut insa la detalii care au menirea de a-i apropia.

Andreea i-a prezentat lui Cristi “copilasii ei”, animalele ei de companie, dintre care, cel mai greu “de convins” a fost rottweiler-ul insa si aceasta “proba” a fost trecuta cu succes.

In final, a fost abordat si subiectul unui sejur romantic. Dupa o vara tumultoasa, cu un program infernal, in special pentru Andreea, cei doi indragostiti planuiesc o vacanta “departe de ochii lumii pentru a se bucura unul de celalalt” chiar daca, cel mai probabil, aceasta se va petrece abia in iarna.