BURLACITA SEZON 2. Apar imagini care demonstreaza prietenia dintre Cristi Mitrea si Bogdan Vladau

BURLACITA ANDREEA MANTEA a oferit o replica taioasa lui Silviu Rotariu, fost concurent al show-ului in urma caruia frumoasa bruneta si-a ales barbatul alaturi de care ar trebui sa-si petreaca tot restul vietii.

BURLACITA a incercat sa demonteze, pas cu pas, toate acuzele aduse de Silviu printr-o postare pe Facebook care s-ar fi dorit lamuritoare.

Fostul concurent nu a parut deloc impresionanat de expunerea Andreei Mantea reluand si mai inversunat atacul referitor la cortectitudinea emisiunii. Silviu a vorbit din nou de una dintre conditiile show-ului, aceea ca nici unul dintre concurenti sa nu fi cunoscut inainte vreun personaj implicat in realizarea acestui show.

UPDATE: VEZI AICI CINE ESTE CASTIGATORUL NOULUI SEZON BURLACITA. SA FIE CRISTI??

Conform spuselor acestuia, intre Cristian Mitrea, unul dintre finalistii show-ului si Bogdan Vladau, co-prezentator, exista o veche relatie de prietenie.

Desi Andreea a afirmat ca singura legatura dintre cei doi este sala de sport la serviciile careia atat Mitrea cat si Vladau apeleaza, imagini publicate de wowbiz demonstreaza contrariul.

Una dintre imagini ii prezinta pe cei doi intretinandu-se amical la un eveniment monden in 2010. Este vorba chiar de inaugurarea unui local deschis de Mitrea in anul respectiv, Club Cool Cat, iar printre vedetele invitate s-a numarat si Vladau. Conform celui care ne-a trimis imaginea, aceasta a fost publicata chiar de Mitrea pe contul sau personal de Facebook.

CITESTE SI: BURLACITA ANDREEA MANTEA IL PUNE LA PUNCT PE FOSTUL CONCURENT SILVIU ROTARU

Interesant este faptul ca Andreea Mantea a confirmat si ea ca cei doi se cunosteau si ca frecventau aceeasi sala de antrenament, subliniind insa ca cei doi nu erau prieteni ci „doar” cunostinte. „Da! Acum cativa ani mergeau intamplator la aceeasi sala. WOW!

Prietenia inseamna ceva, amicitia altceva si o simpla cunostinta cu totul si cu totul altceva.

Silviu Rotariu pare insa hotarat sa-si faca dreptate, dupa ce, spune el, imaginea i-a fost stricata de producatorii show-ului. „In urmatoarele zile voi trimite o instiintare catre Warner Bros, producatorul general din America, asupra faptului ca acel concurent favorizat se cunostea cel putin cu moderatorul – asta stiu sigur, iar lucrul asta e interzis. Nu ma astept la rezultate spectaculoase – retragerea licentei sau pedepse d-astea, sa fim seriosi”, a spus Rotariu pentru WOWbiz.ro.

Sursa stire: wowbiz.ro

Sursa foto: wowbiz.ro