BURLACITA SEZON 2. Silviu Rotaru, poze incendiare in cimitir

Cristi Mitrea a fost alesul Andreei Mantea in finala show-ului Burlacita, insa titlul neoficial de “cel mai rebel concurent” i-ar putea reveni lui Silviu Rotaru.

Silviu Rotaru este unul dintre cei care au contestat corectitudinea desfasurarii competitiei “Burlacita”, aducand probe conform carora Cristi Mitrea era un vechi cunoscut al lui Bogdan Vladau, lucru interzis de regulament. 

Ecourile au inceput sa se mai stinga, insa Silviu Rotaru a decis sa atraga din nou atentia asupra sa, realizand un shooting de exceptie, in primul rand datorita cadrului atipic in care s-a desfasurat.

Barbatul a ales sa se fotografieze intr-un cimitir, in toiul unei nopti de vara.

Silviu Rotariu a ales o metoda inedita pentru a impresiona publicul feminin. Barbatul a aratat ca nu ii este teama de a sta noaptea intr-un cimitir, ba mai mult a si pozat pe morminte.

Imbracat lejer, cu barba si cu o privire de baiat rau, Silviu Rotaru pare desprins din peisajul unui film de groaza. “Un teolog respectat a fost intrebat ce e viata. Toti se asteptau de la el la un raspuns foarte elaborat. Dar el a zis: Ati vazut ca pe morminte e scrisa data nasterii, apoi o liniuta si apoi data mortii? Ei bine, viata e liniuta dintre cele doua date”, scrie Silviu Rotariu pe un cont de socializare ca descriere a fotografiilor cu pricina.

Silviu Rotariu a fost concurentul preferat al Andreei Mantea din emisiunea “Burlacita”. Bruneta nu a putut trece insa peste egoismul lui si peste faptul ca nu isi dorea copii.

Sursa stire: spynews.ro