BURLACITA SEZON 2. Sorin Dumitras o face pe Andreea Mantea sa regrete alegerea facuta

Sezonul al doilea al show-ului BURLACITA s-a incheiat in urma cu o luna insa ecourile nu s-au stins inca. Chiar daca alesul Andreei Mantea a fost luptatorul Cristi Mitrea, majoritatea fanilor emisiunii considerau ca mai potrivit pentru frumoasa bruneta ar fi fost Sorin Dumitras, dansator intr-un club din Iasi.

Dupa eliminarea din competitie, Sorin si-a reluat cu succes activitatea sa profesionala, dansatorul reusind in continuare sa faca “victime” printre domnisoarelor cochete care calca pragul cluburilor.

Sorin a fost vioara intai intr-un show prezentat in club week-endul trecut. Intr-o costumatie adecvata, fostul concurent de la BURLACITA a atras atentia tuturor fetelor prezente in preajma ringului de dans. Nu putine s-au interesat de actuala situatie sentimentala a lui Sorin, nefiind excluse cateva surprize.

Andreea Mantea s-a bucurat si ea de un moment special oferit de Sorin Dumitras. Dansatorul i-a artat miscarile cu care innebuneste domnisoarele, a mangaiat-o si alintat-o cum a stiut el mai bine. intalnirea dintre cei doi l-a enervat la culme pe Cristi Mitrea, castigatorul emisiunii “Burlacita”.

Andreea Mantea l-a ales pe Cristi Mitrea drept castigator el emisiunii “Burlacita”. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de iubire care se preconizeaza a avea un final de poveste.