BURLACITA SEZONUL 2. ANDREEA MANTEA si Cristian Mitrea surprinsi la plimbare prin Constanta

Publicul a asteptat cu nerabdare deznodamantul celui de-al doilea sezon al emisiunii BURLACITA si implicit alegerea facuta de una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ului romanesc.

Si mai multa lumea era interesata daca Andreea Mantea si Cristian Mitrea vor continua sa formeze un cuplu si in afara competitiei.

Curiozitatea acestora a fost satisfacuta chiar a doua zi dupa ce televizunea Antena 1 a difuzat Marea Finala.

Ziaristii tabloidului Spynews au publicat primele fotografii care ii surprind pe cei doi iubiti impreuna, intr-o mica vacanta la malul marii.

Cei doi au ales sa nu se cazeze in tumultoasa statiune Mamaia, preferand un hotel din Constanta, din care au fost zariti iesind la o plimbare presarata cu numeroase gesturi care tradau sentimentele dintre ei.

In urma cu trei luni, Andreea Mantea pornea in aventura vietii ei. Douazeci de barbati, alesi pe spranceana, s-au inscris in lupta pentru inima frumoasei brunete. in finala insa au ajuns doar trei dintre cei mai romantici celibatari, care si-au dorit sa cucereasca inima Andreei. Dupa multe dubii, intorsaturi si controverse, Burlacita a ales: Cristi Mitrea. Campionul mondial la jiu-jitsu in SUA i-a aplicat decisiva Andreei printr-o cerere in casatorie.

CITESTE SI: CASTIGATORUL BURLACITA: CRISTI MITREA ESTE ALESUL FRUMOASEI ANDREEA MANTEA PENTRU TOT RESTUL VIETII

Acum, la finele emisiunii, cei doi isi duc povestea de dragoste mai departe si par hotarati sa-si dea o sansa. Dovada sta faptul ca porumbeii si-au petrecut noaptea trecuta impreuna, la un HOTEL din Constanta, unde, cel mai probabil, au mai pus la punct divergentele care le-au tot dat batai de cap in cele trei luni de filmari.

La pranz, porumbeii au plecat impreuna, tinandu-se de mana, mai fericiti ca niciodata si s-au indreptat, mai intai, spre un service gsm, unde Andreea avea de rezolvat niste probleme, apoi au mers la un restaurant unde au luat masa impreuna.

Un cuplu normal, de unde nu lipseste dragostea, pasiunea si dorinta de a construi o relatie frumoasa. Sa le fie de bine zicem si sa le priasca pranzul proaspat servit!

Sursa foto: spynews.ro

Sursa stire: spynews.ro