BURLACITA SEZONUL 2. Cristi i-a trasmis un mesaj Andreei inaintea Marii Finale

BURLACITA, cel mai dinamic show de televiziune al acestei verii, mai are o singura zi pana la aflarea deciziei finale pe care o va lui Andreea Mantea in privinta barbatului care-i va fi alaturi pentru tot restul vietii. Teoretic, practic ramane de vazut.

S-a discutat mult, in afara competitiei, despre previzibilitatea acestui show si despre faptul ca BURLACITA luase o decizie in privinta castigatorului chiar inainte ca sezonul al doilea sa debuteze pe micile ecrane.

UPDATE: VEZI AICI CINE ESTE CASTIGATORUL NOULUI SEZON BURLACITA. VIDEO

Zvonurile il dadeau pe Cristian Mitrea, practicant al luptelor jujitsu si MMA, drept castigator al finalei emisiunii, insa o adevarata lovitura de teatru avea sa o bulverseze pe BURLACITA, doar cu cateva ore iniante de deznodamant.

Burlacitei pur si simplu nu i-a venit sa creada atunci cand a aflat despre ce este vorba. Cristian a apelat la ajutorul amfitrionul show-ului, Bogdan Vladau, pentru a-i trimite Andreei o scrisoare.

CITESTE SI: BURLACITA 21 AUGUST 2014. ANDREEA MANTEA DECISA SA FACA CEA MAI BUNA ALEGERE

„Vreau sa ii transmit un mesaj si m-am gandit ca cea mai buna cale este sa ii scriu o scrisoare. Sper sa inteleaga exact ceea ce simt. Din pacate, nu imi pot inchipui ziua de maine alaturi de Andreea Mantea”, i-a spus Cristian lui Vladau.

Cu ochii in lacrimi, burlacita a inceput sa citeasca mesajul „Inceputurile sunt cele mai grele, iar al nostru a fost cu atat mai greu, cu cat pentru inima ta mai luptau 19 barbati. Sper sa fie ultima oara cand aud de Andreea Mantea!”.