BURLACUL BOGDAN VLADAU, cucerit de Daciana Ciochina. Cine este castigatoarea BURLACUL 2013

castigatoare-burlacul-daciana

BURLACUL si-a ales femeia langa care isi va petrece o perioada de timp sau, poate, tot restul vietii. Daciana Ciochina este aleasa inimii lui Bogdan Vladau, spre surprinderea tuturor celor care se asteptau ca Andreea Motoi sa fie castigatoarea sezonului patru al reality-show-ului BURLACUL.

Daciana Ciochina este fata de preot si a reusit sa-l cucereasca pe BURLAC printr-o prezenta discreta, mult tact si inteligenta. Aseara, in finala show-ului de la Antena 1, Daciana Ciochina l-a cucerit pe Bogdan Vladau cu o doza insemnata de mister si inteligenta, demonstrand ca barbatii se vor lasa intotdeauna cuceriti de fetele care se lasa greu. Fata de restul participantelor, castigatoarea emisiunii BURLACUL a mizat mai putin pe tinute provocatoare si flirt si mai mult pe o conexiune reala cu Bogdan.

Aleasa lui Bogdan are 30 de ani, este din Galati si lucreaza ca dealer pentru o companie de autoturisme. Castigatoarea sezonului 4 Burlacul are un divort la activ, urmare a unei casatorii esuate, un mod de a-si alina durerea dupa moartea mamei sale.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU DACIANA SI BOGDAN VLADAU

“Am ales-o pe Daciana pentru ca intotdeauna langa ea am simtit pacea in suflet. Ea nu e doar o femeie frumoasa, ea are mult mai mult decat atat. Pot spune ca Daciana este de departe cel mai aproape de sufletul meu. Stiu si simt ca Daciana ma iubeste asa cum si eu am aceleasi sentimente pentru ea. Insa nu ii voi da inelul sa creada ca o sa pun presiune sa se casatoreasca cu mine. Sunt convins ca din iubire pentru mine, nu mi-ar fi spus nu. Insa i-l voi pune exact in momentul in care nu voi avea nici cea mai mica indoiala”, a marturisit BURLACUL Bogdan Vladau.

“Povestea noastra a inceput intr-un fel nebuneste. N-am crezut ca o sa ma atragi asa ca un magnet. Descopeream cate ceva… era din ce in ce mai frumos. Daciana… eu m-am indragostit de tine. Ti-as pune inelul asta pe mana acum, dar sunt sigur ca … e un pic cam devreme. Ar fi mai bine sa lasam relatia noastra sa creasca in mod natural. Cand vom simti momentuls a facem pasul ala amre, o sa-l facem. Iti multumesc pentru ceea ce ai reusit sa ma faci sa simt”, a spus Bogdan, dupa ce si-a anuntat alegerea.

Andreea Motoi s-a retras distrusa dupa anuntul facut de BURLAC. “Sentimentele transforma un om si asta s-a intamplat. Daca nu mi-ar fi placut Bogdan, m-as fi retras singura, dar e mai mult decat atractie fizica. Nu mi se intampla des. Dar as minti sa spunc a sunt eu cea care decide de fiecare data sa plece sau sa ramana. E o poveste frumoasa, a inceput surprinzator de frumos si care s-a terminat tot frumos, chiar daca s-a terminat. Am regret, evident. Stii cum e, nimic pe lumea asta nu e intampaltor. Totul se intampla cu un scop si asta s-a intamplat ca un scop. Ca eu sa inteleg ceva. Acum daca o sa inteleg ce trebuie, ramane de vazut. Deja e rasu-plansu”, a marturisit printre lacrimi Andreea Motoi.