BURLACUL BOGDAN VLADAU, finala cu emotii! Castigatoarea BURLACUL, o blonda fata de popa!

BURLACUL

BURLACUL Bogdan Vladau a facut, joi seara, alegerea vietii! Dupa trei luni in care a fost alaturi de 10 concurente, in FINALA BURLACUL de joi seara Bogdan a facut alegerea cea mare, dupa ce a petrecut cu fiecare dintre cele trei concurente timp suficient pentru a se elucida pe cine iubeste si cu cine se potriveste cel mai bine. Asta dupa ce in semifinala de saptamana trecuta, Paula Minginer a ales sa paraseasca competitia, desi inima ii spunea altceva.

BURLACUL: Trei fete au mai ramas in concurs, Alina, Daciana si Alexandra, iar BURLACUL Bogdan Vladau a ales-o pe cea pe care o iubeste si care se potriveste cel mai bine idealului sau feminin. Desi toata lumea se astepta ca BURLACUL sa o aleaga pe Andreea Motoi, cu care a petrecut dealtfel momente frumoase si profunde, BURLACUL a spus la final ca de fapt iubeste pe altcineva. Asadar a fost o finala surpriza, joi seara, castigatoarea fiind cea mai discreta concurenta. Castigatoarea BURLACUL este fiica de preot si are 30 de ani.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU BOGDAN VLADAU SI CASTIGATOAREA EMISIUNII BURLACUL

VEZI AICI CINE ESTE CASTIGATOAREA EMISIUNII BURLACUL, SEZONUL 4

BURLACUL: Castigatoarea celui de-al patrulea sezon al reality-show-ului BURLACUL va avea parte de iubirea lui Bogdan Vladau, dar si de un inel cu diamante superb. 

BURLACUL: Dupa ce a strabatut cele mai frumoase locuri din Europa, alaturi de concurente si de Catalin Botezatu,  Burlacul le-a pregatit frumoaselor fete ramase in finala mai multe intalniri speciale, la capatul carora va decide cine ii va fi aleasa.

BURLACUL: In ultimul episod, Bogdan Vladau se va lasa cucerit de finaliste, Alexandra, Daciana si Andreea, iar cea care va face cel mai bine cartile va pleca acasa cu un sot si cu inelul cu diamante de la Royal Caro.

BURLACUL VS PAULA MINGINER

A refuzat trandafirul burlacului Bogdan Vladau, insa a ramas adevarata castigatoare in inimile multora dintre cei care au urmarit a patra editie a emisiunii BURLACUL. Paula Minginer a vorbit intr-un interviu pentru woman2woman.ro despre experienţa ei de la BURLACUL.

Daca ar veni acum Bogdan la tine si ti-ar cere sa te te casatoresti cu el, ce i-ai raspunde? De ce i-ai da acest raspuns?

Da… Buna intrebare. Experienta Burlacul m-a maturizat foarte mult. Este nevoie de mult mai mult timp petrecut impreuna pentru a face acest pas. Nu cred ca ne-am cunoscut suficient pentru o eventuala casatorie.

Cu cine mai tii legatura din echipa Burlacul (concurente, burlac si echipa)

Dintre concurente mai tin legatura cu Alexandra, din cand in cand, iar din echipa, cu fetele de la testimonial, carora le multumesc foarte mult pentru ca au fost alaturi de mine cand am avut nevoie si mi-au ascultat si suportat “bocelile”.

FINALA BURLACUL. In semifinala de joia trecuta, Alexandra, Andreea si Daciana au ramas in concurs, dupa ce Paula a decis sa refuze trandafirul lui Bogdan Vladau. Cele patru concurente au asteptat cu emotie sa afle daca vor ajunge in marea finala!

FINALA BURLACUL. Cu aceleasi emotii, Bogdan Vladau a impartit cei trei trandafiri. Totusi, Paula a refuzat sa mearga mai departe. Ea a decis sa se retraga din competitie, in lacrimi. Cele trei concurente ramase in competitie sunt Alexandra, Andreea si Daciana, ele avand ultima sansa sa arate ce au mai bun pentru a-l cuceri pe Bogdan Vladau. Una singura va ramane cu Bogdan Vladau.