BURLACUL Bogdan Vladau si cele 10 frumoase ramase in concurs. Video

Bogdan Vladau este protagonistul celui mai nou sezon BURLACUL, de la Antena 1. Dupa prima editie din sezonul patru, vor merge mai departe doar 10 fete din cele 20. Bogdan chiar vrea sa isi gaseasca o sotie, la incheierea acestui sezon.

Bogdan Vladau, ajutat si de Catalin Botezatu, a impartit trandafiri si bucurie printre fetele care au privilegiul de a ramane in cursa acestui show matrimonial. Cele 10 pretendente ale Burlacului merg mai departe in incercarea lor de a-l cuceri definitiv pe fostul fotomodel.

Alte 10 au fost eliminate din concurs, neprimind trandafirul salvator. Evident, reactiile acestora au fost pe masura. Fetele au avut mari emotii, insa desi au aruncat in lupta tot arsenalul pentru o prima impresie buna in fata lui Bogdan Vladau, nu au avut succes.

Bogdan Vladau are 33 de ani, este tanar si frumos si acum vrea sa se insoare! Si vrea si copii… Este muzician, chiar are un studio de inregistrari, motociclist impatimit si un fost fotomodel de succes. S-a retras din lumea modei, in urma cu circa sapte ani.