BURLACUL. LIVE TEXT: Castigatoarea Burlacul, DACIANA CHIOCHINA!

BURLACUL

BURLACUL 2013: CASTIGATOAREA BURLACUL, SEZONUL PATRU, ESTE DACIANA CIOCHINA, CONCURENTA LA CARE NIMENI NU SE ASTEPTA SA IASA CASTIGATOARE. BOGDAN VLADAU NU I-A DAT DACIANEI INELUL CU DIAMANTE PENTRU A NU O FORTA SA FACA UN PAS IMPORTANT IN VIATA MAI REPEDE DECAT SI-AR FI DORIT, INSA I-A MARTURISIT CA ESTE INDRAGOSTIT PANA PESTE CAP DE EA.

BURLACUL are, iata, un final neasteptat! De ce a ales-o BURLACUL Bogdan Vladau pe Daciana Ciochina castigatoare? “Am ales-o pe Daciana pentru ca intotdeauna langa ea am simtit pacea in suflet. Ea nu e doar o femeie frumoasa, ea are mult mai mult decat atat. Pot spune ca Daciana este de departe cel mai aproape de sufletul meu”, a marturisit Bogdan Vladau, dupa ce i-a marturisit Dacianei sentimentele sale.

Cititi mai jos in format LIVE TEXT desfasurarea reality-show-lui BURLACUL, FINALA din 29 august 2013.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU DACIANA SI BOGDAN VLADAU

“Povestea noastra a inceput intr-un fel nebuneste. N-am crezut ca o sa ma atragi asa ca un magnet. Descopeream cate ceva… era din ce in ce mai frumos. Daciana… eu m-am indragostit de tine. Ti-as pune inelul asta pe mana acum, dar sunt sigur ca … e un pic cam devreme. Ar fi mai bine sa lasam relatia noastra sa creasca in mod natural. Cand vom simti momentuls a facem pasul ala amre, o sa-l facem. Iti multumesc pentru ceea ce ai reusit sa ma faci sa simt”, a spus Bogdan, dupa ce si-a anuntat alegerea.

“Am ales-o pe Daciana pentru ca intotdeauna langa ea am simtit pacea in suflet. Ea nu e doar o femeie frumoasa, ea are mult mai mult decat atat. Pot spune ca Daciana este de departe cel mai aproape de sufletul meu. Stiu si simt ca Daciana ma iubeste asa cum si eu am aceleasi sentimente pentru ea. Insa nu ii voi da inelul sa creada ca o sa pun presiune sa se casatoreasca cu mine. Sunt convins ca din iubire pentru mine, nu mi-ar fi spus nu. Insa i-l voi pune exact in momentul in care nu voi avea nici cea mai mica indoiala”, a marturisit BURLACUL Bogdan Vladau.

“Si eu m-am indragostit de tine!!”, i-a raspuns Daciana Ciochina. 

“Imi place sa cred despre mine ca reusesc sa citesc oamenii. Femeile sunt mai perverse dar barbatii reusesc sa se ascunda mai putin. O sa-mi fie dor de el. Burlacul e o poveste frumoasa, in care m-am bucurat sa exist ca personaj”, a continuat marturisirea Andreea Motoi, printre lacrimi.

Andreea Motoi oricum nu este fata aleasa de Bogdan Vladau, frumoasei brunete fiindu-i foarte greu sa accepte infrangerea.

“Este foarte multa tensiune, e ciudat ca nu-i vad privirea lui Bogdan, sunt singura si astept sa vina cineva sa ma cheme si sa ma duc catre Bogdan. Nu stiu daca voi fi a doua sau prima, abia pot sa mai vorbesc si sa ma controlez sa astept si sa nu stii ce te asteapta”, a spus Daciana cu cateva momente inainte ca Bogdan Vladau sa-si anunte decizia finala.

Andreea Motoi s-a retras distrusa dupa anuntul facut de BURLAC. “Sentimentele transforma un om si asta s-a intamplat. Daca nu mi-ar fi placut Bogdan, m-as fi retras singura, dar e mai mult decat atractie fizica. Nu mi se intampla des. Dar as minti sa spunc a sunt eu cea care decide de fiecare data sa plece sau sa ramana. E o poveste frumoasa, a inceput surprinzator de frumos si care s-a terminat tot frumos, chiar daca s-a terminat. Am regret, evident. Stii cum e, nimic pe lumea asta nu e intampaltor. Totul se intampla cu un scop si asta s-a intamplat ca un scop. Ca eu sa inteleg ceva. Acum daca o sa inteleg ce trebuie, ramane de vazut. Deja e rasu-plansu”, a marturisit printre lacrimi Andreea Motoi.

“Andreea, esti incredibila. Esti frumoasa, carismatica, ai o incredere in tine debordanta. Noi chiar am petrecut niste momente magice. Universul s-a artanjat in asa fel incat totuls a pice acolo unde trebuie inca de la prima intalnire. Nu credeam sa am asa emotii. Am simtit ca m-am indragostit iremediabil de tine, am simtit sa pun capat cautarii si sa ma operesc acolo. Nu stiu daca ti-ai dat seama. Am vrut tot timpul sa-ti stau aproape. Aseara eram asa de confuz, nu stiam daca iau decizia corecta. Am cerut ajutor divinitatii. Si raspunsul a venit. Stii, mi-am dat seama ca… m-as minti pe mine daca ti-as spune in momentul asta ca te iubesc. E un moment foarte rgeu, nu ma asteptam sa fie asa de greu. Imi tremura mainile… Imi pare rau…Ai fost alaturi de mine atata timp… Tu esti fata din concursul asta care m-a facut sa ma simt cel mai barbat. De multe ori am spus gata, m-am indragostit, tu esti. Mi=am dat seama ca nu e asa. Nu e vina ta. Sunt sigur ca foarte multi barbati o sa zica ca sunt nebun ca nu te-am ales pe tine”, i-a spus Bogdan.

“Am vazut ca intamplat ceva, am simtit ceva puternic, am simtit uneori ca sunt eu, alteori am mai avut momente de gelozie. Am sitit cat de rau iti pare… nu sunt cea mai fericita pentru decizia pe care ai luat-o, dar dragoste cu sila nu se poate si eu stiu ca pot sa ma retrag. Sper fara plec fara sa plang… Pareri de rau vor exista. Eu iti multumesc”, a spus Andreea Motoi.

BURLACUL: Andreea este prima fata pe care Burlacul o vrea langa el, inainte sa faca marele anunt. Bogdan Vladau este gata sa faca marele anunt: cine este castigatoarea show-ului BURLACUL.

Finalul celui mai spectaculos show BURLACUL de pana acum e foarte aproape. “N-as fi crezut ca o sa fiu atat de stresat si de emotionat. Am decis deja”, a spus Burlacul.

BURLACUL, ora 23.00: “Credeam ca pana acum am luat cele mai grele decizii, speram ca pana acum a fost cel mai greu. Daciana si Andreea sunt doua fete minunate. Sunt atat de diferite si au atat de multe de oferit, si totusi eu trebuie sa aleg o singura femeie. Intr-un singur loc ma regasesc cand am de ales intre doua drumuri. In fata Domnului sper sa gasesc raspunsul corect”, a spus Bogdan.

“Ma simt pentru prima data in pericol, pentru ca am ramas doar noi doua. Sutnem pe ceas, ori e ori nu e. Nu ma vad foarte diferita de Daciana, de asta mi-e frica de fapt”, a spus Andreea Motoi in asteptarea deciziei Burlacului.

“Si Andreea are niste calitati pe care Bogdan le cauta la o femeie”, a spus Daciana.

BURLACUL le ofera fetelor cate un ultim trandafir alb, insa in buchet este si un trandafir rosu. 

BURLACUL, ora 22.45: Dupa aproape trei luni spectaculoase, BURLACUL a ajuns la un capat de drum si trebuie sa-si aleaga femeia care ii va shimba viata. Cele opt foste concurente sunt puse sa voteze. Scorul a iesit 6-2 pentru Daciana, insa Bogdan este cel care va decide.

Paula Minginer si-a explicat gestul pe care l-a facut in semifinala, cand i-a refuzat trandafirul Burlacului Bogdan Vladau: “L-am refuzat pentru ca m-am inselat in privinta lui. Eram sigura ca voi fi castigatoarea, venisem atat de sigura pe mine si sa castig, nu stiu ce s-a intamplat pe parcurs de am renuntat atat de usor. Nu stiud aca am gresit, atunci pe moment eram foarte deranjata de reactia lui Bogdan. Acum cred ca am avut o reactie la nervi si mi-o asum. Nu mai am ce sa fac acum”.

BURLACUL si Botezatu le-a adus pe toate cele 8 concurente la piscina, insa Andreea Motoi si Daciana nu au fost foarte incantate de surpriza.

BURLACUL: “Sunt un barbat foarte norocos. Am cunoscut 10 femei de care oricare barbat s-ar putea indragosti, zece chipuri pe care nu le voi putea niciodata. Mai am atat de putin pana cand inima mea va fi data odata pentru totdeauna unei singure fete”, a marturisit BURLACUL, cu putin inainte de a anunta decizia sa finala.

Botezatu si BURLACUL Bogdan Vladau pregatesc o surpriza celor doua concurente, la piscina.

Andreea Motoi si Daciana Ciochina sunt fetele care lupta pe ultima suta de metri pentru inima BURLACULUI.

BURLACUL va face o alegere importanta. Mai este un singur trandafir si inca doua concurente. “Inima mea nu mai vibreaza la fel de tare cand o vad si simt ca nici inima ei”, a spus Bogdan Vladau, inainte sa anunte cine este fata care va parasi reality-show-ul BURLACUL. Daciana primeste al doilea trandafir, astfel ca Alexandra este concurenta eliminata.

“Eu chiar am fost o fata ok si am lasat de la mine”, a spus Alexandra. “Am inceput cu stangul drumul nostru. Imi cer scuze ca te-am judecat gresit”, a spus Bogdan care a adaugat: “Are o mie de calitati si cred ca fiecare barbat ar trebui sa se considere noroc sa fie alaturi de ea. Dar ea nu este femeia potrivita pentru mine”, si-a explicat Bogdan decizia.

BURLACUL ii ofera primul trandafir frumoasei Andreea Motoi, care crede ca a fost foarte important faptul ca i-a prezentat-o pe mama sa. 

BURLACUL a luat o decizie, inainte de marea finala si de ultima ceremonie a trandafirului. Bogdan Vladau va elimina o concurenta, chiar daca acest lucru se intampla in premiera.

BURLACUL, UPDATE 22.10: Alexandra si BURLACUL sunt in impas. In cateva momente vom afla cine este castigatoarea inimii lui Bogdan Vladau.

“Relatia noastra a inceput stangaci, a continuat spectaculos, dar din pacate latura usor romantica s-a pierdut pe parcurs. Undeva ceva s-a rupt”, a spus BURLACUL despre Alexandra, despre care crede ca s-a distantat foarte mult de el.

BURLACUL, UPDATE 22.00:
 BURLACUL va sustine un concert in fata celor trei fete frumoase care lupta sa-l cucereasca. Pentru toate, este pentru prima data cand il aud cantand. Iar pentru fiecare, Bogdan Vladau le-a dedicat cate o melodie prin care le-a transmis ce simte pentru fiecare.

“Le-am urmarit reactiile si am urmarit si reactia publicului dintre ele. Publicul e a doua mea familie si parerea lui conteaza”, a spus Bogdan Vladau. “Stiu care e fata care nu-mi poate fi mai mult decat o prietena”, a mai spus BURLACUL.

Dintre cele trei concurente, Daciana a fost singura fata pe care a sarutat-o pasional, spre gelozia celorlalte doua concurente.

BURLACUL, UPDATE 21.30: Am trei femei care-si doresc sa-si petreaca restul vietii alaturi de mine, fata de care am inceput sa am simtaminte puternice. Vreau sa cred ca lupta care se va da in sufletul meu se va incheia cu o victorie”, a spus Bogdan Vladau, cu putin inainte de intalnirea cu Andreea.

Bruneta a marturisit ca cel mai mult isi doreste de la un barbat sa se simta in siguranta. Burlacul si Andreea s-au plimbat cu barca si s-au sarutat de nenumarate ori pana la destinatie.

Apoi, Andreea si Bogdan se pregatesc de o noapte pasionala, care este posibil sa le schimbe viata. Intalnirea din camera lui Bogdan Vladau a inceput cu un sarut pasional. “Ce s-a intamplat in noaptea aceasta o sa fie secretul nostru”, a spus Andreea Motoi.

“Am ales sa fac cel mai important lucru pentru mine: sa i-o prezint pe mama. Am o surpriza putin mai tarziu. Nu mi-am propus sa facem lucruri extraordinare, ci lucruri pe care le traiesti in fiecare zi, poate o viata intreaga. Mi-am dat seama ca nimic din tot ce am reusit sa construim nu s-a daramat”, a spus Andreea Motoi inainte de intalnirea cu Bogdan.

“Inca din primul moment in care am cunoscut-o pe Andreea, mi-am dat seama ca este una dintre favoritele mele. Traiesc momente incredibile cu Andreea de fiecare data cand sunt cu ea, parca as vrea sa nu se mai termine. Fiecare pasiune a ei, e de-a dreptul covarsitoare. Am asteptat mult intalnirea cu Andreea”, a marturisit Bogdan.

BURLACUL, UPDATE 21.10: Daciana Ciochina este urmatoarea finalista care se intalneste cu Bogdan Vladau. Vizibil emotionata, Daciana a marturisit ca i-a fost foarte dor de “Burlac” si i-a prezentat prietenii si familia sa.

“Savuram momentul ca il revad. Eram foarte incantata, dar am fost haotica in atitudine. Nu stiu cum a inteles el starea mea. Dar era una de bucurie”, a spus Daciana.

“Daciana este o femeie superba din cap pana in picioare, insa frumusetea si lumina vine din sufletul ei bun”, a spus Bogdan Vladau.

“Mi-e teama sa nu pierd inelul, stiu ca in acelasi timp il poate primi si Andreea”, a spus Daciana, oferindu-i Burlacului o clepsidra, pe care a avut-o de la prima intalnire. 

BURLACUL, UPDATE 20.45: Prima intalnire este cu Alexandra. Nu s-au vazut de doua saptamani, insa roscata din Ploiesti nu a parut atat de entuziasmata de revederea cu Bogdan, desi a marturisit ca i-a fost dor de el. Bogdan si Alexandra au intrat in piscina hotelului unde s-au desfasurat filmarile. Apoi a incercat sa si-l apropie ducandu-l la cumparaturi.

“Trebuie sa recunosc ca mi-a fost dor de el, de zambetul lui. Imi doresc sa vada o intalnire reusita si sa vada ca cineva lupta pentru o intalnire reusita. Imi place ca el este atras de mine, sunt multumita de acest lucru. Mai avem de lucrat la partea cu comunicarea de fata cu ceilalti”, a spus Alexandra.

“Gatesc de cand eram mica, cu bunica mea. Pentru mine gatitul este un fel de ritual. Imi place sa ascultam muzica buna in surdina”, a mai spus roscata.

BURLACUL: Finala Burlacul este joi seara, de la ora 20.30, la Antena 1. Burlacul Bogdan Vladau va face alegerea cea mare, care practic ii va schimba viata. La sfarsitul reality-show-ului, Bogdan Vladau isi va oferi inima unei singure fete. Poate fi Andreea, Daciana si Alexandra. Asta dupa ce Paula Minginer.

BURLACUL: Alexandra, Andreea si Daciana sunt finalistele care se vor lupta pentru inel in marea finala “Burlacul”. Cele trei concurente ramase in competitie au ultima sansa sa arate ce au mai bun pentru a-l cuceri pe Bogdan Vladau. Una singura va primi inelul si locul in inima burlacului.

BURLACUL: In editia din aceasta seara a emisiunii Burlacul, concurentele ii vor organiza cate o intalnire lui Bogdan Vladau, asa cum isi doresc ele.

“De la fiecare fata am avut de invatat cate ceva. Aceasta experienta Burlacul mi-a oferit mult mai mult decat ma asteptam. Nu au fost doua luni de reality-show, ci de viata adevarata”, a spus Burlacul Bogdan Vladau.

“Ce ramase in concurs sunt niste persoane cu adevarat speciale pe care poate nu as fi avut ocazia nici rabdarea sa le cunosc. Burlacul este viata reala, pe care oricare barbat ar trebui sa o traiasca inainte de a face marele pas”, a marturisit Bogdan.